Folkerett Sommerskole

Russian New University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Folkerett Sommerskole

Russian New University

Internasjonal lov regulerer forholdet på internasjonalt nivå, og så i denne modulen vil du studere teorier, prinsipper og prosesser av denne rettssystem inkludert dens kilder, juridisk person, jurisdiksjon og ansvar. I tillegg vil du også utforske materielle spørsmål i reguleringen av aktiviteter på internasjonal sammenheng, herunder bruk av makt, tvisteløsnings prosesser, og beskyttelse av menneskerettighetene.

Videre er kurset for å utstyre deg med en grundig forståelse av de viktigste funksjonene i de spesifikke enheter 'integrering loven og dens rettsorden (EU, eurasiske Customs Union). Slike enheter representerer et produkt av flere tiår med økonomisk, politisk og juridisk integrasjon mellom medlemslandene. I utgangspunktet denne prosessen fokusert primært på økonomisk samarbeid. Men i dag enhetenes aktiviteter dekker et mye bredere spekter av emner, inkludert politikk på det indre marked, miljø, transport, forbrukerbeskyttelse, energi og spørsmål av utenriks- og sikkerhetspolitikk.

Endelig, vil kurset hjelpe deg å forstå og vurdere hvordan loven kan beskytte miljøet i en bredere sammenheng med miljø- og energipolitikk. Du vil bli bedt om å reflektere over hvorfor loven for å regulere aktiviteten, spesielt i forhold til energi-infrastruktur, produksjon og forbruk som kan ha konsekvenser for miljøet og for å vurdere både de ulike typer regulering næringsdrivende, med særlig henvisning til energi regulering og miljø medier (jord, luft og vann) at loven ser ut til å beskytte.

Selv om studentene er kjent med folkeretten er velkommen til å melde deg på dette kurset, kan de møte visse utfordringer med omfattende rettspraksis og juridiske materialer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
600 USD
for to uker | 800 USD for tre uker
Information
Deadline
Locations
Russland - Moscow, Moskva
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Russland - Moscow, Moskva
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen