Forberedende år - selvsagt av det engelske språket

Metropolitan University Prague

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Forberedende år - selvsagt av det engelske språket

Metropolitan University Prague

I tillegg til bachelor-, master-, og doktorgradsstudieprogrammer, MUP tilbyr intensive to-semester kurs i tsjekkisk eller engelsk som er designet for å sikre rask forbedring av elevenes språkferdigheter.

Kursene garanterer høy kvalitet instruksjon og er hovedsakelig beregnet for søkere som ønsker å delta på universitetet studieprogram i Tsjekkia som er lært i tsjekkiske eller universitet studieprogrammer på engelsk internasjonalt.

Kurset understreker kommunikativ tilnærming, og det blir undervist av profesjonelle språkinstruktører. Under 30 uker med undervisning, vil deltakerne på kurset videreutvikle sine kunnskaper i det valgte språket til et nivå som vil lette deres opptak til universitetet i sine valg.

Løpet av tsjekkiske er designet for nybegynnere og deltakerne vil lære å forstå muntlig og skriftlig Tsjekkia, for å bruke tsjekkisk i virkelige situasjoner både i tale og skrift. I tillegg vil de oppdage tsjekkisk kultur, historie og aktuelle saker.

Kurset i engelsk begynner omtrent på en A2 / B1-nivå (pre-middels / middels) og er utformet for å forberede deltakerne for studier i engelskspråklige programmer både i Tsjekkia og andre steder.

Etter vellykket gjennomføring av kurset, deltakerne har mulighet til å få en attest som bekrefter oppnådd språknivå som kan gjøre dem i stand til å bli fritatt fra inngangen språktester ved universiteter.

Gradautes fra engelskkurs kan velge for en internasjonalt anerkjent Cambridge Eksamen arrangeres av den offisielle Cambridge ESOL Eksamenssenteret ved Metropolitan University Praha.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
2,213 EUR
Beløpet som skal betales i sin helhet på forhånd
Information
Deadline
Locations
Tsjekkia - Prague, Prague
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Tsjekkia - Prague, Prague
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen