close

Filtre

Se resultater

1-årig forberedende kurs i Fransk 2021

Det gjør aldri vondt for å være forberedt. Studenter som planlegger å forfølge en lavere grad kan dra nytte av forberedende programmer for denne graden. Et forberedende program lærer grunnleggende verktøyene elevene må være vellykkede da de begynner å jobbe mot ferdigstillelse av gradskrav. Hva er forberedende programmer på fransk? Studien av fransk introduserer ikke bare studentene t… Les mer

Det gjør aldri vondt for å være forberedt. Studenter som planlegger å forfølge en lavere grad kan dra nytte av forberedende programmer for denne graden. Et forberedende program lærer grunnleggende verktøyene elevene må være vellykkede da de begynner å jobbe mot ferdigstillelse av gradskrav.

Hva er forberedende programmer på fransk? Studien av fransk introduserer ikke bare studentene til språket selv, men dekker også fransk historie og kultur. Et program som er utformet for å forberede forskere for dette emnet, kan omfatte grunnleggende som forretningsvirksomhet, kommunikasjon, historie, økonomi, kunst, skrift og samfunnsvitenskap. Deltakerne kan typisk forvente å lære fransk grammatikk og setningsstruktur og begynne å anvende disse ferdighetene ved å praktisere samtaleferdigheter, lese fransk litteratur og studere fransk samfunn.

Å lære et nytt språk kan øke karrieremuligheter. Nyutdannede kan forvente å ha et solidt arbeidskunnskap om fransk forretningspraksis, noe som kan øke sjansene for opprykk. Disse programmene kan også forbedre forhandlingsferdigheter, som kan hjelpe når man intervjuer for en jobb eller ber om en høyning.

Forberedende programmer varierer i pris, avhengig av land eller universitet. Programmer varer vanligvis ett år, men noen ganger tilbys kortere og billigere programmer.

I tillegg til å lære fransk på grunnskolenivå, videregående eller universitetsnivå, kan kandidater med en grad på fransk komme seg i høy etterspørsel i mange bransjer. Å studere fransk kan lansere nyutdannede i reiselivsrelaterte karrierer, for eksempel flyvertinne og reiseguide. Mange statlige jobber foretrekker søkere med avanserte språkkunnskaper, ansetter dem som diplomater, tolker og utenlandske tjenestepersonell. Multinasjonale selskaper ser ofte de som har studert fransk som ledere eller deres representanter i et av de mange landene hvor fransk er utbredt.

Det er mange forberedende programmer for de som ønsker å studere fransk på ulike universiteter over hele verden, og mange av disse universitetene tilbyr også online-programmer. Søk etter ditt program og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
École Intuit.Lab
Paris, Frankrike +1 Mer

Den franske klassen

Den franske klassen -
Forberedende år
Fulltid
9 måneder
Fransk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre