Filter
Forberedende år
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler 2 1-årig forberedende kurs i Intensiv engelsk 2019

Deltakelse i et forberedende program kan være en utmerket måte for videregående studenter å lære hva som forventes i en høyskoleinnstilling. Dette studietiden brukes ofte som en bro mellom videregående skole og høyskole og kan føre til bedre resultater under studentens høyskoleopplevelse.

Hva er forberedende programmer på intensiv engelsk? Gradsøkende studenter håper ofte å oppleve livet i andre land, og dette fører ofte til nødvendigheten av flyt i et andre eller et tredje språk. De studentene som håper å melde seg på et universitet eller annen utdanningsinstitusjon der klasser er undervist på engelsk, kan ønske å delta i et forberedende program. Disse broprogrammene kan føre til kjennskap til manerer, colloquialisms og kulturelle morer i landet der den potensielle skolen ligger. Matematikk og skriveklasser kan tilbys på språket i studiet, og videre fremme forståelsen av språket.

Studenter som arbeider gjennom et forberedende program på intensiv engelsk, kan finne at de ikke lenger trenger å fullføre TOEFL eller beslektet språkkompetanse eksamen. Noen studenter har funnet ut at denne typen forberedende kurs fører til stipend med sine foretrukne universiteter. I tillegg lærer deltakerne i disse programmene å forstå kulturelle normer.

Kostnaden for å delta i et forberedende program på intensiv engelsk vil variere basert på valgfrihet og lengden på programmet. Det er viktig at potensielle studenter nøye undersøker skolene de er interessert i før de tar en endelig beslutning.

Evnen til å snakke engelsk flytende kan åpne mange karrieremuligheter i skolelandet og i opprinnelseslandet. For eksempel kan studenter som har gjennomført et forberedende program, synes det er mye lettere å få jobb i løpet av høyskoleårene, enten de jobber på campus eller i samfunnet rundt skolen. Hvis elevene kommer tilbake til opprinnelseslandet, kan de oppleve at det er arbeidsplasser som tolkere på Internett, på telefonsentre, på rekrutteringssteder og på internasjonale tjenestesentre.

Forberedende programmer på intensiv engelsk tilbys av universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Intensiv engelsk

Swiss Alpine Center

Dette forberedende programmet i gjestfrihet og turisme ledelse er designet for studenter som ikke oppfyller engelskspråklige krav til ALPINE Inngangstest og intervjuer. K ... [+]

Dette forberedende programmet i gjestfrihet og turisme ledelse er designet for studenter som ikke oppfyller engelskspråklige krav til ALPINE Inngangstest og intervjuer. Kurset tar sikte på å forbedre studentens eksisterende engelskspråkkunnskaper slik at de kan fortsette på ALPINE. Programmet varer seks måneder og inkluderer intensive engelskspråklige moduler og introduserer studentene til de fulle studiene.

Følgende moduler er inkludert i programmet:Introduksjon til gjestfrihet og turismeKundeserviceEngelsk jegIntroduksjon til CISMatIntroduksjon til mat og drikkevareforvaltningAkademisk skrivingProfesjonell utviklingApplied Hotel OperationsIndustriplassering [-]
Hellas Vouliagmeni
February 2019
3 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Sunway University

Sunway College har forberett studenter siden 1994 for Generell sertifikat for utdanning (GCE) Advanced Level kvalifikasjon gjennom eksamener satt og vurdert av Cambridge ... [+]

Sunway College har forberett studenter siden 1994 for Generell sertifikat for utdanning (GCE) Advanced Level kvalifikasjon gjennom eksamener satt og vurdert av Cambridge International Examinations (CIE).

GCE A-Level-kvalifikasjonen legger vekt på grundig kunnskap, dyp forståelse, sterk resonnasjonsevne og kritisk tenkning. Det er uten tvil den mest anerkjente førskolekvalifikasjonen i verden, lett akseptert som bevis på overlegen faglig evne til å komme inn i universiteter i verdensklasse rundt om i verden. Cambridge er verdens største leverandør av internasjonale utdanningskvalifikasjoner med mer enn 1100 eksamenssentre over hele verden. Centre med overlegen kursutlevering som gir gode resultater i halvårlige eksamener, får status som et "fellesskapssenter".... [-]

Malaysia Shah Alam
January 2020
Heltid studier
15 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk