close

Filtre

Se resultater

1-årig forberedende kurs i Kinesisk 2021

Et forberedelsesår, også kjent som et grunnår, er et program som forbereder studentene for inngang til et fullt utdanningsprogram. Programmet tilbys på skolene over hele verden og varer i et år. Studentene lurer kanskje på hva er et forberedelsesår på kinesisk? Dette programmet er designet for personer som ønsker å søke på et kinesisk universitet eller trenger å lære kinesisk raskt… Les mer

Et forberedelsesår, også kjent som et grunnår, er et program som forbereder studentene for inngang til et fullt utdanningsprogram. Programmet tilbys på skolene over hele verden og varer i et år.

Studentene lurer kanskje på hva er et forberedelsesår på kinesisk? Dette programmet er designet for personer som ønsker å søke på et kinesisk universitet eller trenger å lære kinesisk raskt for en karriere eller annen hensikt. Læreplanen er vanligvis intens, og utvikler studentenes forståelse av talespråk, lytting, skriving og lesing av språket så vel som den kinesiske kulturen. De fleste programmene læres utelukkende på kinesisk og kan bestå av opptil 20 kinesiske klasser hver uke.

Studenter som tar dette kurset nytte ved at de er nedsenket på kinesisk språk, noe som er avgjørende for å bli flytende på kort tid. Ved programmets gjennomføring vil de fleste studenter være forberedt på å inngå en full kinesisk læreplan eller være klar for en kinesisk-talende karriere.

De økonomiske kravene som er nødvendige for dette forberedelsesåret, kan variere fra sted til sted. Programmet er tilgjengelig i en rekke internasjonale institusjoner, så plasseringen er en stor faktor. Studentene skal ringe til skolene og spørre om undervisning og avgift før de bestemmer seg for en skole.

Med utdanning på kinesisk, kan kandidater velge mellom en rekke karrierer. De som har hovedfag i kinesisk kan velge karriere som lærere, tolker eller oversettere. Med andre utdanningsbakgrunner kan karriereområder omfatte folkerett, internasjonale relasjoner, forretningsvirksomhet, ingeniørarbeid, etterretningsarbeid, journalistikk, økonomi, media, helsevesen eller regjeringen. Jobber kan bli funnet i innlandet eller i utlandet.

Å bruke vår online database er rask og enkel. Start nå, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The Chinese Language Institute
Guilin, Kina

Den Immersion Program er CLI kjerne språklæring spor. Med fullt tilpass korte og langsiktige studiemuligheter, leverer Immersion Program komplett språkbad i et miljø nøye desi ... +

Den Immersion Program er CLI kjerne språklæring spor. Med fullt tilpass korte og langsiktige studiemuligheter, leverer Immersion Program komplett språkbad i et miljø nøye designet for å maksimere læring fart og effektivitet. -
Forberedende år
Engelsk, Kinesisk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre