Filter
Forberedende år
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 1-årig forberedende kurs i Litteratur 2019

Et forberedelsesår er en type program som er utformet for å hjelpe deg med å gjøre deg klar til å gå inn på en høyere utdanningsseksjon, for eksempel en høyskole eller et universitet. Dette studiet kan tilbys på en rekke fagområder.

Du kan spørre hva er et forberedelsesår i litteraturen? Denne typen utdanning er ment å hjelpe deg med å lære å analysere og sette pris på skriftlige arbeider, for eksempel spill, romaner, noveller, essays, dikt og mer. Et litteraturprogram kan omfatte emner som litterære allusjoner, historie, filosofi eller kultur. Noen programmer kan fokusere på et bestemt område eller en forfatter, mens andre er mer generelle.

Et forberedende år i litteraturen kan utstyre deg med en rekke fordeler, inkludert kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i et høyere utdanningsprogram. Andre mulige evner som du kanskje kan skarpere inkluderer kritisk tenkning, retorikk og analyse.

Hvis du lurer på om hele kostnaden av et forberedelsesår, bør du være oppmerksom på at prisene vil variere fra situasjon til situasjon. Relevante faktorer kan inkludere finansiell hjelp, samt undervisnings- og materialkostnader. Sørg for å kontakte den valgte skolens finanskontor for å motta nøyaktig og aktuell informasjon.

Med en utdanning i litteratur kan du forfølge en rekke ulike karrierer. Du kan bli en forfatter, skape alt fra artikler til dikt til skripter til historier, eller du kan bli lærer av språk og litteratur. Du kan forfølge en jobb som en litterær analytiker, kritiker eller historiker, eller fortsett å jobbe innen forlagsbransjen. Jobb kan også være tilgjengelig i kommunikasjon eller media. Etter at du har fullført et forberedelsesår, kan du være klar til å forfølge ytterligere høyere utdanning.

Hvis du er interessert i et av disse programmene, er det enkelt å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å bare søke etter programmet ditt under og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle ut ledningsskjemaet.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Litteratur

Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

I forberedelseskurs for å studere bachelor grad i Tsjekkia for utlendinger (innenfor studere feltet filologi) vi tilbyr ... [+]

I forberedelseskurs for å studere bachelor grad i Tsjekkia for utlendinger (innenfor studere feltet filologi) tilbyr vi for studenter morgentimer fokusert på dagens tsjekkiske språket på riktig nivå i henhold til nivåskala og i samsvar med de krav til opptaksprøver.

Grunnleggende forberedelse av språklige, litterære, historiske, sosiokulturelle og sociogeographic studier foregår i form av ettermiddagen interaktive workshops. Innholdet i undervisningen i seminarer er tilpasset de spesifikke kravene til universitetsopptaksprøver i den gitte feltet.

Lærere fra tsjekkiske avdelinger av høyere utdanning universiteter vil forelese alle kurs og workshops. Studentene tilegne seg kunnskap om den tsjekkiske miljøet gjennom regelmessige kulturelle aktiviteter. Hver onsdag ettermiddag, kan vi tilby et aktivt kulturprogram som fokuserer på litteratur, film, kunst og musikk. I tillegg student delta i gunstige pedagogiske gåturer med dyktige guider.... [-]

Tsjekkia Prague
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk