close

Filtre

Se resultater

1-årig forberedende kurs i Mote Nord-Amerika 2021

Et forberedende års program er utviklet for å hjelpe studentene forberede seg til å ta universitetsemner. Det inkluderer vanligvis kurs i lesing, skriving og historie. En tung vekt legges på å lære og tolke fremmedspråk.Motestudier er godt egnet for de som ønsker å lære mer om design av ulike typer antrekk. Historie kan dessuten inngå i enkelte programmer. Å studere mote kan åpne opp… Les mer

Et forberedende års program er utviklet for å hjelpe studentene forberede seg til å ta universitetsemner. Det inkluderer vanligvis kurs i lesing, skriving og historie. En tung vekt legges på å lære og tolke fremmedspråk.

Motestudier er godt egnet for de som ønsker å lære mer om design av ulike typer antrekk. Historie kan dessuten inngå i enkelte programmer. Å studere mote kan åpne opp mange dører innen motebransjen.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

1-årig forberedende i Mote Nord-Amerika

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Hocking College
Nelsonville , USA

Mote Design og Retail Merchandising-programmet vil gi områdestudenter en to-årig Pathway til den enorme mote- og detaljhandelsindustrien i nærliggende sentrale Ohio.

Mote Design og Retail Merchandising-programmet vil gi områdestudenter en to-årig Pathway til den enorme mote- og detaljhandelsindustrien i nærliggende sentrale Ohio. -
Forberedende år
Engelsk
sep. 2021
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre