1-årig forberedende i Brighton i Storbritannia

Beste 1-årig forberedende kurs i Brighton i Storbritannia 2018

Master

En rekke forskjellige kurs kan tas i løpet av et forberedende år. Ofte kan disse klassene også hjelpe elevene bestemme hva du skal forfølge når de er aktivt prøver å hente en førsteamanuensis-eller bachelorgrad. 

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Brighton er byen hvor over en tredjedel av befolkningen gjør studenter i dag tatt i høyere utdanning. Det er fem offentlige høgskoler og universiteter, hvorav de fleste også har studiesteder utenfor Brighton.

1-årig forberedende kurs i Brighton i Storbritannia

Les mer

Cambridge Eksamensforberedelser

City College Brighton & Hove
Campus Heltidsstudier 10 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Brighton

Cambridge Eksamenskurs er konstruert for høyere nivå studenter som ønsker å forbedre sin engelsk. Cambridge eksamener er anerkjent over hele verden ved universiteter, arbeidsgivere og nasjonale utdanningsmyndigheter. [+]

Cambridge Eksamenskurs er konstruert for høyere nivå studenter som ønsker å forbedre sin engelsk. Cambridge eksamener er anerkjent over hele verden ved universiteter, arbeidsgivere og nasjonale utdanningsmyndigheter. Hvert år, nesten 1,5 millioner mennesker ta en Cambridge eksamen for å forbedre sine sysselsetting utsiktene, søke videre utdanning og forberede seg på internasjonale reiser eller bor i utlandet.

På våre Cambridge eksamenskurs vil du:

Fokus på eksamen teknikker og strategier. Tren med vanlige mock eksamener og tutorials. Utvikle deg generell språkkunnskaper Forbered med erfarne veiledere som vil råde deg når du er klar til å ta eksamen.

Vi tilbyr både fulltids- og deltids selvsagt valg.... [-]