close

Filtre

Se resultater

1-årig forberedende kurs i Tsjekkisk 2021

Et forberedelsesår er et program som forbereder studentene for inngang til en fireårig høyskole. Programmer dekker ofte kunnskaper og ferdigheter som studentene må forbedre for å kunne søke og bli akseptert i deres valgfrie skole. Hva er et forberedelsesår på tsjekkisk? Denne læreplanen er designet for studenter som trenger å gjøre hurtige forbedringer i sine tsjekkiske språkferdighe… Les mer

Et forberedelsesår er et program som forbereder studentene for inngang til en fireårig høyskole. Programmer dekker ofte kunnskaper og ferdigheter som studentene må forbedre for å kunne søke og bli akseptert i deres valgfrie skole.

Hva er et forberedelsesår på tsjekkisk? Denne læreplanen er designet for studenter som trenger å gjøre hurtige forbedringer i sine tsjekkiske språkferdigheter. De fleste studenter som tar dette programmet forbereder seg på å søke om universitetsstudier i Tsjekkia. De fleste programmene er designet for nybegynnere, og kursemner vil inkludere historien, kulturen og aktuelle saker i Tsjekkia og tidligere tsjekkoslovakia, samt det talte og skrevne språket. Studentene vil bli utsatt for virkelige situasjoner slik at de kan øve det de lærer.

Deltakelse i dette året er gunstig ved at studentene lærer å snakke språket på kort tid, noe som vil gjøre dem i stand til å starte sin studie. Gjennomføring av kurset kan også fritage dem fra å ta en inngangsspråkstest når de søker på skolene.

Kostnadene er en stor faktor for studenter når de bestemmer seg for en bestemt skole, og undervisning og avgift kan variere ganske mye. Interesserte studenter bør komme i kontakt med ulike skoler for å finne ut om de økonomiske forpliktelsene og eventuelle økonomiske hjelper som kan tilbys.

Å lære det tsjekkiske språket er en skritt for en rekke internasjonale karrierer. Noen studenter kan velge å studere og skrive inn et karriereområde som dreier seg om å snakke og skrive språket, som kan omfatte undervisning eller tolkning. Andre kan bruke sin språkbakgrunn for å starte karriere i Tsjekkia eller å kunne reise og jobbe i andre land for et tsjekkisk selskap.

Kom i gang nå. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
format_list_bulleted Filtre
Metropolitan University Prague
Praha, Tsjekkia

Ett-års løpet av tsjekkisk som andrespråk

Ett-års løpet av tsjekkisk som andrespråk -
Forberedende år
Fulltid
Engelsk, Czech
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre