Filter
Forberedende år
Ungarn Studietype: Alle Pacing: Alle

1-årig forberedende kurs i Ungarn 2020

Kostnaden for å melde deg på et forberedende år program varierer fra institusjon til institusjon. Den er basert på faktorer som lengden på programmet, antall kurs, og plassering. Studenter bør ta kontakt med skolen direkte for mer informasjon om kostnader og avgifter.

Ungarn er et land i Sentral-Europa. Det ligger i Carpathian Basin og grenser til Slovakia i nord, Ukraina og Romania i øst, Serbia og Kroatia i sør, Slovenia mot sørvest og Østerrike i vest.

1-årig forberedende kurs i Ungarn

Les mer Minimér

treff

Eötvös Loránd University

Dette programmet er anbefalt for fremtidige studenter som ønsker å bygge et fast grunnlag for sine videre studier i BSc program for datalogi. Studenter som får opptak til ... [+]

Dette programmet er anbefalt for fremtidige studenter som ønsker å bygge et fast grunnlag for sine videre studier i BSc program for datalogi. Studenter som får opptak til Computer Science BSc, men ikke kan nå minimumsnivået i opptaksprøven, blir også omdirigert til vår foreløpige kurs.

Styrke av programmet

Læreplanen for det foreløpige kurset er satt sammen om emner som er relevante for et datavitenskap BSc-program, for eksempel algoritmiske tankegang, matematikk, engelskspråk og grunnleggende kunnskaper om datamaskiner og programmering.

StrukturEmner i matematikk (IP-18fPRETMG, 8 timer, 8 studiepoeng)Introduksjon i beregningstenkning (IP-18fPREFICTG, 4 timer, 4 studiepoeng)Scratch-programmering (IP-18fPRESPROGEG, 4 timer, 4 studiepoeng)Datamaskiner i praksis (IP-18fPRECPEG, 2 timer, 2 studiepoeng)Mellom engelsk (IP-18fPREIMEG, 6 timer, 6 studiepoeng)Karrieremuligheter... [-]
Ungarn Budapest
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk