De forberedende kursene for opptak til regjeringsskoler er spesielt designet for internasjonale studenter som ønsker å delta i opptaksprosessen for internasjonale studenter (AEIS) for å komme inn på sekundære 1, 2 eller 3 i statsskoler i Singapore, internasjonale institusjoner og for å oppnå en tilsvarende standard for studenter fra Singapore Government Schools.

AEIS består av en sentralisert test på engelsk språk og matematikk som vil vurdere søkernes engelsktalende, numeracy og resonnement evner. Internasjonale studenter som ikke kan delta i AEIS i september / oktober eller mislykkes i de tidligere AEIS-forsøkene, kan legge til tilleggs AEIS (S-AEIS) i februar / mars *.

* Kun for opptak til sekundære 1 og 2 nivåer.

Erfarne lærere, kvalitetsundervisning

Registrert hos Utvalget for privat utdanning, Singapore, har lærere på TMC Academy års erfaring og omfattende kunnskap om dagens læreplan undervises i Singapores pedagogiske system.

Som opplærer er det vår plikt å sikre det høyeste nivået av lærernes kvalitet og dedikasjon til våre studenter, og gi det mest gunstige læringsmiljøet.

Studentene vil være engasjert i et lite klassemiljø hvor eksamens teknikker, studiekompetanse og personlig coaching er mye brukt på daglig basis. I tillegg vil fremdriften av studenters ytelse bli sporet og forbedret med vårt eget overvåkingssystem.

Campus fasiliteter i TMC Academy

Vår campus ligger på Middle Road i to kvartaler med tre etasjer i Singapore arvbygning som vi fullstendig moderniserte i 2012.

  • OMFATTENDE LER

Det er totalt 25 klasserom, opplærings- og diskusjonsrom, 3 datalaboratorier, 1 foredragsteater og andre rom som overnattingstilbud og mat

  • WiFi-tilkobling

TMC har satt opp trådløse trådløse nettverk på City campus for både personal og studentbruk. Studentene kan nå få tilgang til elektroniske ressurser og gjøre sine prosjekter i mellom leksjoner med våre trådløse anlegg fra hvor som helst innenfor begge campusene. TMC-trådløse nettverk er sikret ved hjelp av WPA (Wifi Protected Access) sikkerhetsprotokoller og MAC-adressefiltrering. De er koblet til en 10Mbps-leide linje til Internett.

  • PROJECT DISCUSSION ROOM

Et rom for å inkuberer drømmer til virkelighet. Prosjektdiskusjonssalen lar elevene møte og diskutere prosjekter på egen hånd. Våre studenter bruker diskusjonsrommet for brainstorming og konseptualisering. Den sterke og store studentdynamikken tillater også en kulturell utveksling av vårt mangfoldige studentfellesskap. Det brukes også av våre akademikere til å gjennomføre en-til-en-konsultasjoner for studenter etter leksjoner.

Program som tilbys på TMC Academy

inntak
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra TMC Academy »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato