forhandle og påvirke ferdigheter for toppledere

London Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

forhandle og påvirke ferdigheter for toppledere

London Business School

Programoversikt


"Oppdag og styrke din personlige forhandlinger stil '


Forhandlinger er en sentral ferdighet som toppledere bruker i arbeidsdagen. Resultatene av forhandlingene har en varig innflytelse på organisatorisk praksis, ytelse og kultur. Likevel, vi ofte forhandle uten tilstrekkelig forberedelse. Vi har også forhandle uten å innse at vi faktisk gjøre det.

Dette kan resultere i sub-optimale resultater og dårlige relasjoner.

Forhandlingsprosessen og påvirke Skills for toppledere programmet hjelper unikt deg å forstå deg selv som en forhandler - forstå din egen stil og hvordan du skal spille på dine sterke sider. Ved å fokusere på deg som individ programmet legges vekt på kompetanseutvikling og forståelse personlige stil gjennom coaching og praksis i forhandlinger simuleringer. Under intensiv 5 dager på programmet vil vi dekke teorier og strategier for å analysere, planlegge og styre for forhandlinger, rammeverk å innlemme en rekke situasjoner, og bruk den nyeste forskning og teori for å videre fremheve og utvikle konsepter.

Dette programmet vil styrke og forbedre din personlige forhandlinger stil, ferdigheter og kunnskap som kreves for å levere effektive forhandlinger utfall.

Innhold


Forhandlingsprosessen og påvirke Skills for toppledere programmet vil gi deg en skreddersydd forhandling rammeverk som fungerer for deg. Våre verdensledende fakultetet og gjesteforelesere gi deg bevist forhandling strategier, den nyeste forskning og 12:59 coaching sesjoner som tillater deg å oppdage og styrke din personlige forhandlinger stil. Disse sentrale elementer kombinert med en virkelig mangfoldig, internasjonal peer lærerik opplevelse gjør deg i stand til å formulere strategier og en personlig handlingsplan som passer din stil og den konkrete forhandlinger miljøer der du opererer.

The Learning Experience


I løpet av programmet gir vi deg med ferdigheter for å forberede forhandlinger, analytiske tilnærminger å forutsi motstanderens oppførsel og å praktisere prøvd og testet taktikker for å skape og kreve verdier ved hjelp av forhandlinger simuleringer. Simuleringene vil også supplere coaching økter i evaluering av kjernen stiler, styrker og svakheter.

Programmet bruker underliggende teorien og den nyeste forskningen til videre fremheve og utvikle konsepter i bredt område av forhandlinger og konfliktløsning, inkludert de atferdsmessige aspekter ved beslutningstaking og forhandlinger. Programmet vil også omfatte strategier for å analysere og planlegge for forhandlinger, taktikk å styre forhandlingsprosessen og rammeverk for å innlemme en rekke situasjoner.

Målgruppen

Dette programmet er laget for -

 • Toppledere i viktige beslutningsprosesser roller som trenger å påvirke viktige valgkretser, både innenfor og utenfor organisasjonen.
 • Dette betyr at klassen skal bestå av deltakerne aktivt engasjert i viktige aktiviteter, for eksempel:
  - Næringsutvikling
  - Salg
  - Rådgivning
  - Konfliktløsning og konsensusbygging
  - Entreprenørskap
  - Finance
  - Managing strategiske allianser og partnerskap
  - Innkjøp

Programmet er ikke egnet for forhandlinger spesialister som deltar på meget høyt nivå innhold fokuserte forhandlinger som sin nøkkelrolle, f.eks , Fusjoner og oppkjøp spesialister.


Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
6 dager
Deltid
Price
Pris
5,450 GBP
Information
Deadline