Business saker krever en balansegang på paradoksale Teeter-totters. Vi trenger stabilitet for å få ting gjort, men globale behov er i stadig endring. Vi må vite hva vi gjør fordi ulvene av konkurranse er alltid på døren, men det har aldri vært så kompleks og usikker.

I det siste har organisasjoner så ut til å byråkratiske rutiner for å få ting gjort. Sjefer lage regler og ta beslutninger. Men i internasjonale situasjoner trenger vi mer organisk, fleksible måter å organisere under forhold av endring, usikkerhet, og mangfold. Vi må være mye flinkere til å jobbe ting ut blant oss, heller enn å stole på regler eller myndigheter.

Formålet med dette seminaret kurset er å hjelpe deltakerne lære å bli gode forhandlere-som oppnår resultater og bygge sterke relasjoner for fremtiden.Hva vil du lære:

  • En eksklusiv fra Seattle Research Partners, dette interaktivt kurset undersøker måter folk forhandle for å skape verdier og løse tvister. Du vil bli engasjert i en serie av hands-on simuleringer satt i operative sammenhenger. Du vil fullføre kurset med kompetanse til å være en effektiv forhandler.
  • Separat mennesker saker fra problemet
  • Turn forskjeller i gjensidig gevinst
  • "Vinn" ved å være fair

Lengde:

Fem-halv dag sesjon av klasseromsundervisning etterfulgt av en rekke web-baserte verktøy armering

Formålet med dette kurset:

For å hjelpe deg å forstå vi er alle involvert i noen aspekter av forhandlingene sjon i vårt personlige og profesjonelle liv. Dette kurset vil hjelpe deg å lære å forhandle bedre arbeidsforhold, bedre organisering effektivitet og for å gjøre bedre avtaler. Den er utformet for å gi en unik tilnærming som kombinerer en integrerende prosess med effektive forhandlinger med vellykkede strategier ansatt av erfarne forhandlere.


Om Seattle Research Partners, Inc.

Seattle Research Partners oppfyller læringsbehov av ledere, veiledere, og individuelle bidragsytere i organisasjoner. Enten du er en liten bedrift eier, en menneskelig ressurs profesjonell, en avdelingsleder eller en toppleder, er vår PEAK Learning Program ™ designet for å tilby deg topp kvalitet læring og utvikling opplevelser. Vi er lærere og bedriftsledere forpliktet til full utvikling av fagfolk uansett sitt felt eller bransje.  
 


Program undervist i:
Engelsk

Se 13 flere kurs fra Seattle Pacific University School of Business and Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato