$close

Filtre

Se resultater

Foundation Year programmer i Bygg- og anleggsnæring 2022

Et grunnårsprogram er et godt valg for studenter som ikke er sikker på hvilket emne de vil studere for sin fireårige grad. Studieråret er ment å introdusere en rekke emner for å pique disse enkeltpersoners interesser. Hva er et grunnår i konstruksjon? Dette bestemte programmet er utviklet for personer som er interessert i å forfølge høyere utdanning i byggebransjen. Kursene er generelt… Les mer

Et grunnårsprogram er et godt valg for studenter som ikke er sikker på hvilket emne de vil studere for sin fireårige grad. Studieråret er ment å introdusere en rekke emner for å pique disse enkeltpersoners interesser.

Hva er et grunnår i konstruksjon? Dette bestemte programmet er utviklet for personer som er interessert i å forfølge høyere utdanning i byggebransjen. Kursene er generelt rettet mot å informere elevene om verktøy og praksis som brukes i handelen. I løpet av studiet kan deltakerne hente opp praktisk trening i en butikk, en lab eller til og med klasserommet. Mange programmer inkluderer en feltstudie, men dette alternativet varierer fra skole til skole. Vellykkede studenter skal uteksaminere seg med de evner som er nødvendige for å forfølge en post-nivå stilling eller lærlingskap som snekker.

Personer som deltar i dette programmet pleier å hente mange beundringsverdige og nyttige ferdigheter, inkludert evnen til å analysere komplekse design og bringe dem til livs. De kan også gå bort med sterke organisatoriske ferdigheter, samt matematiske ferdigheter. Hver av disse egenskapene kan vise seg nyttig på en rekke karriereområder og i livet.

Kostnaden for et grunnårsprogram varierer sterkt og kan påvirkes av hvor skolen er og hvor lang tid programmet tar for å fullføre. Fremtidsstudenter bør gjøre sin forskning før søknad.

Personer som oppgraderer med et grunnår i konstruksjon, kan være godt rustet til å gå direkte inn i snekkerfeltet som tilknyttet eller lærling. Med de rette ferdigheter, erfaring og kunnskap kan kandidater bygge opp en karriere som byggeleder eller estimator. Imidlertid fortsetter mange kandidater fra dette programmet å forfølge en fireårig grad i byggeledelse, engineering, arkitektur eller annen relatert grad.

Mange skoler tilbyr byggeprogrammer, men hvor en elev til slutt havner, avhenger av hans eller hennes plassering, budsjett og tidsplan. Online tilbud er praktisk for de som ønsker å jobbe mens de går på skole. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
ICP International College Portsmouth
Portsmouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Fra oppussing av et lite hus for å overvåke flere millioner pund utviklingsordninger, er eiendomsutvikling en rask og krevende industri. Risikoen er høy, men det er også poten ... +

Fra oppussing av et lite hus for å overvåke flere millioner pund utviklingsordninger, er eiendomsutvikling en rask og krevende industri. Risikoen er høy, men det er også potensielle fordeler. BSc (Hons) i eiendomsutvikling er solid grounding for å finne suksess som en eiendom profesjonell. -
Forkurs
Fulltid
2 semestre
Engelsk
Campus