$close

Filtre

Se resultater

Foundation Year programmer i Forretningsengelsk 2022

En stiftelse år er en en-til to-årig program som vanligvis brukes som en bro mellom videregående og universitetsutdanning. Studentene får høyskole kreditt mens bygge grunnleggende ferdigheter som trengs for å lykkes i sitt fagområde. Universiteter tilbyr disse programmene til de siste high school nyutdannede med GEDs. Hva er en stiftelse år i business engelsk? Dette kurset er utformet fo… Les mer

En stiftelse år er en en-til to-årig program som vanligvis brukes som en bro mellom videregående og universitetsutdanning. Studentene får høyskole kreditt mens bygge grunnleggende ferdigheter som trengs for å lykkes i sitt fagområde. Universiteter tilbyr disse programmene til de siste high school nyutdannede med GEDs.

Hva er en stiftelse år i business engelsk? Dette kurset er utformet for å forbedre Engelsk egenskaper i både tale og skrift. Kurs fokuserer på å utvikle grunnlegg og forhånd engelsk grammatikk som vanligvis brukes i akademiske og generelle innstillinger. Mange programmer høydepunkt ferdigheter som trengs for å studere på engelsk i tillegg. Som en del av stiftelsen år, kan studentene ta kultur fokusert klasser utviklet for å lære toll av samfunn som bruker engelsk som hovedspråk.

Etter å ha fullført en stiftelse år i business engelsk, elevene er bedre forberedt på å studere og kommunisere gjennom engelsk språk.Nyutdannede kan også finne sine faglige utsikter utvide etter hvert som de utvikler en bedre kommando av effektiv kommunikasjon på engelsk.

Den totale kostnaden for dette programmet vil variere sterkt mellom utdanningsinstitusjoner. Noen studenter velger å kutte kostnader med elektronisk opplæring eller digitale skolemateriell. I tillegg kan elevene finne prisene varierer basert på lengden på kurset.

Ved fullført en stiftelse år, studenter ofte finner sine utsikter for utdanning og arbeid utvide. Engelsk er et mye brukt språk, så dette programmet kan forberede studentene for vellykket internasjonal studie ved prestisjetunge universiteter. I forretnings riket, er det mulig for studenter å finne de kan kommunisere med et større antall mennesker, som fører til bedre nettverk og jobbforbindelser. Nyutdannede av dette programmet er ofte funnet jobber som oversettere, konsulenter, markedsføring kollegaer og tilsvarende stillinger i næringslivet.

Hvis du er på jakt etter fleksible eller kostnadseffektive studietilbud, bør du vurdere din online alternativer. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Avicenna International College
Budapest, Ungarn

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet for de internasjonale studentene som er ferdig med videregående og ønsker å fortsette studiene i Europa på det engelsksp ... +

Avicenna Business Foundation Program (BFP) er designet for de internasjonale studentene som er ferdig med videregående og ønsker å fortsette studiene i Europa på det engelskspråklige universitetet. BFP vil gi et sterkt grunnlag generelt og akademisk engelsk for studentene og også tilby en viss forståelse av grunnleggende forretningsrelaterte fag. Våre kandidater kan søke på alle europeiske eller nordamerikanske universiteter. -
Forkurs
Fulltid
Engelsk
Campus