Foundation Year

Finn, Beste studieprogrammer Foundation Year programmer

Master

En stiftelse års diplom programmet kan være det ideelle valget for de som er usikker på om høgskolen er riktig for dem eller for dem som ønsker å gjøre det bra i sine øvrige universitetsstudier. Den er ideell for de som nylig har fullført sin high school diplom eller GED.

Hva er Foundation Year diplom programmer?

Stiftelsen års diplom programmet er ment å bidra til å lette en student fra high school pensum inn i strenge og mer utfordrende college atmosfære. Det kan bidra til å forberede studentene til å fullføre sine neste år på college i en mer vellykket måte.

Hva er fordelene med å få en Foundation Year Diplom?

Studenter som skriver seg inn i denne type program vil tjene et helt år 's verdt av college kreditt. Imidlertid er programmet utviklet for å løse spesifikke elevenes behov.

Hvor mye koster det å få en Foundation Year Diplom?

Kostnadene ved disse programmene har en tendens til å være omtrent det samme som et første skoleår på høyskole eller universitet av valget. Men kostnadene varierer betydelig fra en skole til den neste.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente fra en Foundation Year Diploma?

En stiftelse år diplom isn 't kommer til å hjelpe elevene til å få en jobb, men heller forbereder dem for å fortsette sin utdanning.

Hvorfor få det på nettet?

Mange studenter ønsker å vite om de kan gjøre det bra på college før de melde. Komme ditt diplom på nettet kan hjelpe deg å opprettholde din nåværende tidsplan samtidig tjene college kreditt.

Hvor å få en Foundation Year Diploma

Mange høyskoler og universiteter tilbyr denne type program, men ikke alle gjør. Generelt er det et program utviklet for å møte en person 's behov.

Hvordan søke på en Foundation Year Diploma

Søk etter ditt program nedenfor og ta kontakt med inntakskontoret på skolen av ditt valg. Fyll ut skjemaet her for å komme i gang.

 

 

Les mer

Stiftelsen I Kunst Og Design

London College of Contemporary Arts
Campus Heltidsstudier 9 måneder February 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Stiftelsen Art and Design Programmet gir studentene en verdifull innføring i et bredt spekter av kreative disipliner. [+]

Stiftelsen Art and Design Programmet gir studentene en verdifull innføring i et bredt spekter av kreative disipliner.

Dette programmet vil bli undervist i samarbeid med LSBF akademisk fakultet. Det er akkreditert av Edexcel, Storbritannias største tildeling kropp og den tilbyr høy kvalitet, profesjonell og nyskapende programmer, viden kjent og respektert av arbeidsgivere.

Minimumsalder: UK / EU studenter - 16 år gamle, internasjonale studenter - 18 år Engelskkunnskaper: IELTS 5.0 eller tilsvarende (med en komponent på 4.5) Alternativ: For eldre studenter med få eller ingen formelle kvalifikasjoner, må søke med opplysninger om alder, arbeidserfaring, herunder frivillig arbeid og andre relevante erfaringer siden han forlot skolen. Portefølje av arbeid som er relevant for området av studien [-]

Pathway Til Bachelor Of Arts (BA) I International Management Program

New European College
Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2018 Tyskland Munich

Veien Programmet er laget for å introdusere deg til en verden av studier på universitetsnivå i engelsk. Det er veien for studenter som ikke oppfyller opptakskrav til bachelorstudiet, å gå inn på bachelorprogrammet etter 2 semestre [+]

Veien Programmet er laget for å introdusere deg til en verden av studier på universitetsnivå i engelsk.

Det er veien for studenter som ikke oppfyller opptakskrav til bachelorstudiet, å gå inn på bachelorprogrammet etter 2 semestre.

Emner som dekkes i programmet inkluderer Introduksjon til forretninger Math, forretninger engelsk og tysk.

Fokusert på internasjonale søkere, garanterer en vellykket gjennomføring av dette programmet din plassering i vår Bachelor of Arts program og gir deg muligheten til å bli kjent med studentlivet i den vakre byen München.

Hvem passer den for?

Studenter som ikke oppfyller opptakskrav til bachelorstudiet kan melde deg på dette programmet. En vellykket gjennomføringsgarantier progresjon i vår bachelorstudiet.... [-]


Internasjonalt Grunnprogram

University of Edinburgh
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

[+]

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

Alle kursene i International Foundation Programmet er designet for å sikre at du har best mulig start på universitetets læringserfaring. Etter hvert som kursutvikling, vil deres faglige, individuelle studie- og bedømmelseskrav gradvis bli nærmere de du vil oppleve i ditt første studieår.

"IFP forbereder studenter akademisk og sosialt for universitetet, samtidig som de skaper et komfortabelt samfunn som fremmer mangfoldig læring. Jeg holder fortsatt i nær kontakt med vennene jeg laget under min tid i dette kurset. Kurset forberedte meg definitivt til de strenge akademikerne og ansvaret som fulgte med selvstendig liv. Det ga grunnlag for at jeg kunne trygt begynne mitt første år, forbedrede kommunikasjonsferdigheter som jeg har brukt gjennom hele min karriere i universitetet, og tillot meg å forstå hvordan jeg best kan forsterke mitt faglige potensial i læringsmiljøet fra universitetet. Å gå gjennom Edinburghs gater er ganske enkelt nok til å gjøre ett smil, og det gir derfor en utmerket studentopplevelse. " Fra: Japan Gradert fra IFP: 2013 For tiden studerer: MA International Relations... [-]


Ncuk Internasjonal Stiftelse år

MPW
Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham

NCUK har jobbet med internasjonale studenter siden 1987 og har så langt hjulpet 23.500 elevene videre til grad kurs. NCUK ble grunnlagt av 11 britiske universiteter for å hjelpe internasjonale studenter å oppnå en plass på en britisk studium. De leverer pathway programmer som lar deg få ferdigheter og kvalifikasjoner du trenger for å lykkes på universitetet. [+]

NCUK har jobbet med internasjonale studenter siden 1987 og har så langt hjulpet 23.500 elevene videre til grad kurs. NCUK ble grunnlagt av 11 britiske universiteter for å hjelpe internasjonale studenter å oppnå en plass på en britisk studium. De leverer pathway programmer som lar deg få ferdigheter og kvalifikasjoner du trenger for å lykkes på universitetet.

Alle NCUK programmer er laget i forbindelse med sine grunnleggende universiteter, og alle av dem er utformet for å gi studentene de ferdighetene som trengs for å få sine britiske studier en flying start.

Når studentene har bestått NCUK program, de er garantert inntreden i en av 11 NCUK universiteter. Ingen andre kan tilby denne garantien.... [-]


Grunnutdanning

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Heltidsstudier 1 semester September 2018 Tsjekkia Praha

Programmet har som mål å forbedre søkerens kunnskaper i engelsk, noe som er nødvendig for opptak til UNYP å innhente ytterligere høyere utdanning. Dette kurset fører ikke til å få en bachelorgrad. [+]

grunnutdanning Hensikten med programmet

Programmet har som mål å forbedre søkerens kunnskaper i engelsk, noe som er nødvendig for opptak til UNYP å innhente ytterligere høyere utdanning. Dette kurset fører ikke til å få en bachelorgrad.

Opptak

Søkere til studentene som oppnådde en score mellom 49 og 69 ut av 120 poeng innen universitetet inngangen test av engelsk avholdt UNYP (eller tilsvarende i tilfelle av andre internasjonalt anerkjente engelske eksamener, som er oppført nedenfor, eller etter godkjenning og vurdere veileder for stiftelsen programmet og rektor etter godkjenning), og som oppfyller alle andre krav for opptak til fakultetsledelsen kan bli betinget innrømmet å studere i stiftelsen programmet.... [-]


Forretnings Foundation Programme

ISC Paris Business School
Campus Heltidsstudier 6 - 12 måneder January 2018 Frankrike Paris

The Business Foundation Program (BFP), undervist på engelsk eller fransk, og tilbyr en strukturert rute til høyere utdanning, der du skal tilegne seg grunnleggende i ledelse, språk og kulturelle ferdigheter til å forfølge en siviløkonom. For å gjøre dette, vil du også få veiledning og retning for å oppnå både faglige og personlige ambisjoner. [+]

La Rochelle Business School og ISC Paris Alliance BFP gir deg en unik mulighet til å studere i Paris eller La Rochelle i to ledende institusjoner. Utover å lære grunnleggende om virksomheten og forbedre dine språkkunnskaper, vil vår pedagogiske tilnærming hjelpe deg med å identifisere og velge den beste gradsstien for å matche din profil og fremtidige karriereforutsetninger. Business Foundation Programmets kjernemisjon er å gi deg en alternativ rute for en vellykket internasjonal forretnings karriere. Vår ekspertfakultet og grunnlagsgruppe er forpliktet til å støtte deg gjennom individuell veiledning, rådgivning og karriereveiledning. Vi tror at din personlige og profesjonelle utvikling er nøkkelen til å øke karrieren din. Det intensive språk- og forretningsarbeidet sammen med orientering og personlig støtte til livet på en handelshøyskole vil hjelpe deg med å få et informert valg og få direkte tilgang til bachelor- og mastergrad etter eget valg, enten på engelsk eller på fransk, i en av de to Topp franske handelsskoler. Her er din sjanse til å oppleve en reise til din fremtidige karriere på krysset i Europa!... [-]


Fundament I Vitenskapen

AIMST University
Campus Heltidsstudier 1 år April 2018 Malaysia Kuala Lumpur Kedah + 1 fler

[+]

fundament i vitenskapen PROGRAM INFORMASJON bachelor i medisin og bachelor of kirurgi (mbbs)

[-]

Bachelor Grunnår

Groupe Sup de Co La Rochelle
Campus 1 år February 2018 Frankrike La Rochelle

Bachelor Foundation Year har blitt utviklet for studenter med høyskolekvalifikasjon (eller internasjonal tilsvarende) og er spesielt rettet mot studenter som ønsker å endre sitt valg av studium i midten av studieåret og internasjonale studenter i det sørlige Hemisfære hvis studieår slutter i desember. [+]

Bachelor Foundation Year har blitt utviklet for studenter med høyskolekvalifikasjon (eller internasjonal tilsvarende) og er spesielt rettet mot studenter som ønsker å endre sitt valg av studium i midten av studieåret og internasjonale studenter i det sørlige Hemisfære hvis studieår slutter i desember. På slutten av dette 6-måneders programmet har du mulighet til å bli med i år 2 på et av følgende program på Groupe Sup de Co La Rochelle: Bachelor i Business , Bachelor i turisme og gjestfrihet , BBA La Rochelle.

Bachelor Foundation Year er designet for studenter med høyskolekvalifikasjon (eller internasjonal ekvivalent) og er spesielt rettet mot:

studenter som ønsker å endre valg av studium i midten av studieåret internasjonale studenter på den sørlige halvkule, hvis studieår slutter i desember ... [-]

Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Heltidsstudier 1 år January 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

Det er fem akademiske stier å velge mellom, og du vil studere sti mest egnet til din valgte progresjon grad. [+]

Foundation Year 2018. Forklar at prisendringer føre til en bevegelse langs etterspørselskurven Forklar hva som forårsaker endringer i etterspørselskurven Vis at individuelle etterspørselskurver kan legges sammen til en bransje etterspørselskurven Forklar konsumentoverskuddet og viser grafisk Bruk på dagens marked Forklar den positive sammenhengen mellom pris og kvantum leveres på tilbudskurven Forstå og rekord gjeld (kortsiktig, obligasjoner, leier), eiendeler og varelager Studenter bruker denne tiden til brainstorming og forskning deres forretningsideer Innføre SWOT - bruke til å identifisere levedyktig virksomhet forslag [-]

International Foundation Programme

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI
Campus Heltidsstudier 1 år January 2018 Kenya Nairobi

Internasjonalt grunnfondsprogram har en studieårs varighet og forbereder studentene på våre bachelorprogrammer. [+]

* Edulink International College Nairobi jobber i partnerskap med University of Northampton, Storbritannia

Internasjonalt grunnfondsprogram har en studieårs varighet og forbereder studentene på våre bachelorprogrammer. Det gir en bro for de som har fullført 12 års skolegang med en god skoleavgangskvalifikasjon, men har ikke kvalifikasjoner for direkte oppføring til en av våre gradskurs. Dette programmet vil også være ekstremt verdifullt for de som tok A-nivå eller tilsvarende, men hvis karakterer kan ha falt under forventningene til å kvalifisere seg til et bachelorprogram.

Dette programmet introduserer studentene til våre undervisnings- og vurderingsmetoder, understreker viktigheten av selvstendig læring og legger grunnlaget for et læringssenterbasert miljø der studentene er aktive for å fremme egen utdanning. ... [-]


Akademisk Gap år

Tel Aviv University
Campus Heltidsstudier 1 år July 2018 Israel Tel Aviv

Hvis du ikke er en bachelorstudent, men ikke kan vente med å komme til Tel Aviv, bli med på ditt første år med høgskole i TAU International! Academic Gap Årsstudenter er integrert med resten av året lang studiet i utlandet programmer for kurs og aktiviteter, men får ekstra støtte fra våre erfarne programpersonale. [+]

Handle om

Et varmt og inkluderende fellesskap er dannet i sovesaler; studenter holder ofte potluck middager, ettermiddag kaffepauser, sen kveld diskusjoner og bursdag sammenkomster.

TAU er kjent for sitt aktive studentliv, med et omfattende tilbud av klubber og idrettsforeninger for å bli med og regelmessige kulturelle arrangementer. I tillegg arrangerer TAU International regelmessige arrangementer for internasjonale studenter gjennom hele studieåret.

Bolig $ 6000 Totalt ** $ 19.010

* Søknadsgebyr kan ikke refunderes

** Prisene er relevante for bekreftelser innen nevnt frist. Prisene for boliger over fristen kan være høyere... [-]


Vitenskaper - International Foundation år

DIFC Ireland
Campus Heltidsstudier 7 - 9 måneder January 2018 Irland Dublin Cork Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 3 fler

Den perfekte forberedende kurs for internasjonale studenter som håper å fullføre et bredt spekter av science grad programmer over hele Irland, Storbritannia, USA og Australia. [+]

Den perfekte forberedende kurs for internasjonale studenter som håper å fullføre et bredt spekter av science grad programmer over hele Irland, Storbritannia, USA og Australia.

Våre partner universiteter erkjenner at NCUK IFY kurset oppfyller deres opptakskrav for internasjonale studenter. Derfor 100% av elevene som klarer å passere vår Foundation Year programmet vil oppnå en plass i en relevant grad med en av våre partner universiteter.

Hvilke fag skal jeg studere?

Engelsk for vitenskapelige formål (Core) ESAP for Vitenskap / helsefag Matematikk for Science Science - to fag: kjemi og biologi på 4 timer / uke hver IKT Class Sjelesorg / progresjon rådgivning ... [-]

Pre-universitet Grunnutdanning

James Cook University Singapore
Campus Heltidsstudier 8 måneder November 2018 Singapore

Stiftelsen programmet gir en mulighet for studenter som ikke oppfyller våre strenge inntakskrav til en bachelorgrad for å oppgradere sine ferdigheter gjennom en pre-universitet entry program. [+]

Stiftelsen programmet gir en mulighet for studenter som ikke oppfyller våre strenge opptakskrav til en bachelorgrad for å oppgradere sine ferdigheter gjennom en pre-universitet entry program.

Målet med stiftelsen programmet er å gi en alternativ vei til høyere utdanning for studenter som er vanskeligstilte av sin geografiske beliggenhet, familiesituasjon, utdanning historie eller andre forhold. Det utstyrer elevene med ferdigheter og evner å gå inn tertiær studie. Programmet fokuserer på posten til lavere grader i forretninger og miljøvitenskap, psykologi og informasjonsteknologi.

Emner Norsk Fundamentals 1 Kommunikasjon på tvers av kulturer Statistikk Kritisk tenkning Introduksjon til Learning & Development Innføring i matematikk økonomi Menneskelig perspektiv på World Geography Innføring i informasjonsteknologi Norsk Fundamentals 2 Kjemi# # Bare studert dersom Bachelor of Education (Videregående opplæring) er valgt som et bachelorprogram. Påbegynnelse av klasser er underlagt studentnummer. Skolepenger Innenriks * S $ 11,770 International S $ 12,840 ... [-]

Forretningsgrunnlag

EU Business School
Campus Heltidsstudier 2 semestre September 2018 Spania Barcelona Sveits Geneva Montreux Tyskland Munich + 5 fler

The Business Foundation program (BF) er en to-semester (60 studiepoeng) som fungerer som en bro til det første året av EUs bachelorutdanningene (BBA / BA / BS). [+]

Hva er Business Foundation Program?

The Business Foundation Program) BF) er en to-semester (60 studiepoeng) som fungerer som en bro til det første året av EUs bachelorstudier (BBA / BA / BS) og en komplett forberedelse til lavere siviløkonom programmer over hele verden. Studentene skal styrke sine faglige, kommunikasjon og forretningsengelskkunnskaper mens studere ledelse og markedsføring konsepter. Etter vellykket gjennomføring av BF programmet er studentene automatisk tatt inn i første året av alle EU Business School Bachelor program.

Hvorfor er Business Foundation Program riktig for deg?

Mange uteksaminert high-school-elever aspire å melde deg på en internasjonalt akkreditert bachelor program, men mangler den nødvendige bakgrunn eller kompetanse til å gjøre det. The Business Foundation Programmets mål er å "bygge bro" for ambisiøse kandidater. Det gir dem mulighet til å tilegne seg nødvendig kunnskap og språk utgangspunkt for å lykkes i noe krevende bachelorprogram inkludert vår egen. Hvis du ønsker å forfølge en internasjonalt fokusert virksomhet grad, men trenger litt hjelp med språket eller bringe opp ditt nivå av virksomheten kunnskap, er dette programmet for deg.... [-]


Grunnutdanning

Lancaster University Ghana
Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 Ghana Accra

Lancaster University Ghanas Foundation (FDN) Programme er et program spesielt designet av transnasjonal utdanning. Den bruker et unikt pensum utviklet for studenter med delvis krav for direkte inntreden i studieprogrammer. The Foundation Programme etablerer en vei for studenter som ønsker å få innpass i studieprogrammer ved Lancaster University i Storbritannia eller Lancaster University Ghana. Dette programmet er utviklet av TNE hjelper dem å skape en myk overgang fra videregående skole til universitet. [+]

Lancaster University Ghanas Foundation (FDN) Programme er et program spesielt designet av transnasjonal utdanning. Den bruker et unikt pensum utviklet for studenter med delvis krav for direkte inntreden i studieprogrammer. The Foundation Programme etablerer en vei for studenter som ønsker å få innpass i studieprogrammer ved Lancaster University i Storbritannia eller Lancaster University Ghana. Dette programmet er utviklet av TNE hjelper dem å skape en myk overgang fra videregående skole til universitet.

Kursoversikt

Stiftelsen Programmet består av tre semestre av 10 ukers undervisning, en vurderings uke og en studie pause over hver av de trimester. Enhetene undervist i dette programmet er gjennomført på engelsk uten noen forutsetninger, og elevene kan ta opp til fire enheter per semester. ... [-]