Foundation Year

Finn, Beste studieprogrammer Foundation Year programmer

Master

En stiftelse års diplom programmet kan være det ideelle valget for de som er usikker på om høgskolen er riktig for dem eller for dem som ønsker å gjøre det bra i sine øvrige universitetsstudier. Den er ideell for de som nylig har fullført sin high school diplom eller GED.

Hva er Foundation Year diplom programmer?

Stiftelsen års diplom programmet er ment å bidra til å lette en student fra high school pensum inn i strenge og mer utfordrende college atmosfære. Det kan bidra til å forberede studentene til å fullføre sine neste år på college i en mer vellykket måte.

Hva er fordelene med å få en Foundation Year Diplom?

Studenter som skriver seg inn i denne type program vil tjene et helt år 's verdt av college kreditt. Imidlertid er programmet utviklet for å løse spesifikke elevenes behov.

Hvor mye koster det å få en Foundation Year Diplom?

Kostnadene ved disse programmene har en tendens til å være omtrent det samme som et første skoleår på høyskole eller universitet av valget. Men kostnadene varierer betydelig fra en skole til den neste.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente fra en Foundation Year Diploma?

En stiftelse år diplom isn 't kommer til å hjelpe elevene til å få en jobb, men heller forbereder dem for å fortsette sin utdanning.

Hvorfor få det på nettet?

Mange studenter ønsker å vite om de kan gjøre det bra på college før de melde. Komme ditt diplom på nettet kan hjelpe deg å opprettholde din nåværende tidsplan samtidig tjene college kreditt.

Hvor å få en Foundation Year Diploma

Mange høyskoler og universiteter tilbyr denne type program, men ikke alle gjør. Generelt er det et program utviklet for å møte en person 's behov.

Hvordan søke på en Foundation Year Diploma

Søk etter ditt program nedenfor og ta kontakt med inntakskontoret på skolen av ditt valg. Fyll ut skjemaet her for å komme i gang.

 

 

Les mer

Internasjonalt Grunnår

Coventry University London
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Internasjonalt grunnår er et treårig program designet for å hjelpe internasjonale studenter til å lykkes i et britisk klasseromsmiljø og oppfylle opptakskravene til grunnstudiet. [+]

Den internasjonalt grunnår er et tre-tids program designet for å hjelpe internasjonale studenter med å lykkes i et britisk klasseromsmiljø og oppfyller opptakskravene til bachelorstudiet.

Dine klasser vil variere fra forelesninger og workshops til interaktive aktiviteter og møter med gjesteforelesere. Du vil lære om viktigheten av å administrere ytelse for å oppnå forretningsmessig suksess, og vil undersøke initiativrike og kreative løsninger på forretningsproblemer. Du vil også studere grunnleggende prinsipper, konsepter og modeller for mikroøkonomisk og makroøkonomisk analyse og skaffe seg en rekke forretningsmessige og kjerne matematiske ferdigheter som er relevante for bachelorstudiet ved Coventry University London. Programmet er modulært i struktur med fagfag, studiekompetanse og engelskspråklig opplæring. Vår ekspertundervisning, små klassestørrelser og støttende miljø sikrer at du får den spesialistkunnskapen og kunnskapen du trenger for å lykkes i din grad ved Coventry University London. ... [-]


Internasjonalt Grunnår

University of Huddersfield
Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Huddersfield

Internasjonalt stiftelsesår vil utvikle din faglige kunnskap og engelskspråklige ferdigheter for å forberede deg til det første året av din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-tids program med valg av fire ruter. [+]

Den International Foundation Year vil utvikle din faglige kunnskaper og engelskspråklige ferdigheter for å forberede deg til det første året av din valgte bachelorgrad. Dette er et tre-tids program med valg av fire ruter.

Virksomhet og rett, gjestfrihet og turisme, ledelse, markedsføring, transport og logistikk

Internasjonalt grunnår i næringsliv og lov, gjestfrihet og turisme, ledelse, markedsføring eller transport og logistikk vil forberede deg på en grad på områder som regnskap, finans og markedsføring.

Du vil studere kjernemoduler, som er generelle fagfag, og rutemoduler, som er spesifikke og viktige for din faglige utvikling.

Computing, Engineering og Science... [-]


Internasjonalt Grunnår

Lancaster University International Study Centre
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Lancaster

The International Foundation Year forbereder deg til grunnstudium på Lancaster. Du vil fokusere på engelsk, studieferdigheter og akademiske moduler, og begynne å planlegge for din fremtidige karriere. Etter Stiftelsesåret, kan du utvikle deg til din valgte grad på Lancaster - en av Storbritannias topp ti universiteter. [+]

Grad forberedelse

The International Foundation Year forbereder deg til grunnstudium på Lancaster. Du vil fokusere på engelsk, studieferdigheter og akademiske moduler, og begynne å planlegge for din fremtidige karriere. Etter Stiftelsesåret, kan du utvikle deg til din valgte grad på Lancaster - en av Storbritannias topp ti universiteter.

Hvordan fungerer det?

Når du søker på International Study Center på Lancaster, velger du en av seks bachelorgrader. Når du er akseptert til International Foundation Year, vil du motta et betinget tilbud for å studere for din valgte grad ved Lancaster University etter vellykket gjennomføring av ditt International Study Center-program. ... [-]


Mechanical Engineering Foundation Programme

ONCAMPUS
Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cambridge

[+]

Etter vellykket gjennomføring av denne modulen vil du kunne: Skape og opprettholde et trygt arbeidsmiljø i et laboratorium Demonstrere forståelse av praktisk vitenskapelig metodikk Analyser og gjøre begrunnede avgjørelser ved hjelp av egnet engelsk Evaluere bevis selvstendig og ta informerte konklusjoner Demonstrere gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, inkludert bruk av informasjonsteknologi der det er nødvendig. Du vil studere:

1. Vitenskapelig kommunikasjon

Forstå at vitenskapelig skriving bør presentere fakta og deres tolkning [-]

International Foundation in Biosciences

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester

[+]

BSc (Hons) utviklingsbiologi

MSci Fysiologi

BSc (Hons) Plant Science

Engelsk språk: IELTS 5.5 eller tilsvarende

Oppfyller ikke oppføringskravene? Vi tilbyr også en akademisk engelsk forberedelse til grunnstudenter kurs.

[-]

Internasjonalt Grunnprogram

University of Edinburgh
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

[+]

Det internasjonale grunnfondsprogrammet er et heltids, ettårig program. Det er laget for å forberede deg på gradstudium innen kunst, humaniora og samfunnsfag ved Universitetet i Edinburgh.

Alle kursene i International Foundation Programmet er designet for å sikre at du har best mulig start på universitetets læringserfaring. Etter hvert som kursutvikling, vil deres faglige, individuelle studie- og bedømmelseskrav gradvis bli nærmere de du vil oppleve i ditt første studieår.

"IFP forbereder studenter akademisk og sosialt for universitetet, samtidig som de skaper et komfortabelt samfunn som fremmer mangfoldig læring. Jeg holder fortsatt i nær kontakt med vennene jeg laget under min tid i dette kurset. Kurset forberedte meg definitivt til de strenge akademikerne og ansvaret som fulgte med selvstendig liv. Det ga grunnlag for at jeg kunne trygt begynne mitt første år, forbedrede kommunikasjonsferdigheter som jeg har brukt gjennom hele min karriere i universitetet, og tillot meg å forstå hvordan jeg best kan forsterke mitt faglige potensial i læringsmiljøet fra universitetet. Å gå gjennom Edinburghs gater er ganske enkelt nok til å gjøre ett smil, og det gir derfor en utmerket studentopplevelse. " Fra: Japan Gradert fra IFP: 2013 For tiden studerer: MA International Relations... [-]


Stiftelsen I Kunst Og Design

London College of Contemporary Arts
Campus Heltidsstudier 9 måneder October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Stiftelsens kunst- og designprogram gir studentene en verdifull introduksjon til et bredt spekter av kreative disipliner. Studentene vil få muligheten til å utforske et felt av interesse i mer dybde, utvikle sine ferdigheter, kunnskap og forberede dem på videreutdanning / karrieremuligheter verdener av kunst og mote. [+]

Stiftelsen i kunst og design

Stiftelsens kunst- og designprogram gir studentene en verdifull introduksjon til et bredt spekter av kreative disipliner. Studentene vil få muligheten til å utforske et felt av interesse i mer dybde, utvikle sine ferdigheter, kunnskap og forberede dem på videreutdanning / karrieremuligheter verdener av kunst og mote.

Dette programmet vil bli undervist i samarbeid med LSBF akademisk fakultet. Det er akkreditert av Edexcel, Storbritannias største tildelende organ, og tilbyr høykvalitets, profesjonelt og innovativt program, kjent og respektert av arbeidsgivere.

Kurskrav

1. Minimumsalder: UK / EU-studenter - 16 år, Internasjonale studenter - 18 år... [-]


International Foundation Program - Business

The University of Law Business School
Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Internasjonalt grunnfondsprogram for næringsliv er et års kurs som gir en Pathway til bachelorstudier i næringsliv. Studentene vil få en aktiv forståelse av en rekke temaer som påvirker den moderne næringslivet, som internasjonale finansmarkeder, ledelse og markedsføring. [+]

International Foundation Program - Business

Internasjonalt grunnfondsprogram for næringsliv er et års kurs som gir en Pathway til bachelorstudier i næringsliv. Studentene vil få en aktiv forståelse av en rekke temaer som påvirker den moderne næringslivet, som internasjonale finansmarkeder, ledelse og markedsføring. Studentene skal også gjennomføre et forskningsprosjekt, slik at de kan konsolidere og vise frem sin forretningskunnskap, samt det akademiske språket, numeracy og forskning ferdigheter de vil få på programmet. Ved vellykket gjennomføring (ved 50% samlet karakter og 55% i engelskmodulen) av Internasjonalt grunnfondsprogram garanterer studenten progresjon til de treårige grunnutdanningene på ULaw.... [-]


Internasjonalt Fundament I Humaniora Og Samfunnsvitenskap

Newcastle University
Campus Heltidsstudier 9 - 12 måneder July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle

Gir deg direkte oppføring til år ett av en lavere grad i en rekke fag fra lov til media til politikk på et ledende britisk universitet. [+]

Kombinere akademisk studie, intensiv engelskspråklig undervisning og studiekompetanse for å forberede deg på opptak i det første året i politikk og sosiologi ved Newcastle University

I Newcastle University tilbyr du det beste forberedelsene til direkte inngang til det første året av din lavere grad i en rekke fag fra lov til media til politikk.

Hvorfor søke om International Foundation programmet? garantert universitetsplassering for alle vellykkede studenter et kvalitetssikret universitetsprogram full universitets studentestatus og tilgang til universitetets fasiliteter

Det finnes to kursalternativer:

International Foundation (3 vilkår) - dette er standardalternativet Utvidet Internasjonalt Stiftelse (4 vilkår) - Dette har et ekstra begrep av engelsk i begynnelsen for ekstra språkstøtte Der tar det meg? ... [-]

Stiftelsesårsprogram

Jacobs University Foundation Year
Campus Heltidsstudier 1 - 1 år September 2018 Tyskland Bremen

Er du ung, ambisiøs og leter etter inspirasjon? Du er ferdig med videregående skole, ønsker en smak av livet på universitetet, og lengter etter å lære mer om verden og dens kulturer? Deretter vil du være interessert i vårt grunnårsprogram. [+]

Er du ung, ambisiøs og leter etter inspirasjon? Du er ferdig med videregående skole, ønsker en smak av livet på universitetet, og lengter etter å lære mer om verden og dens kulturer? Deretter vil du være interessert i vårt grunnårsprogram.

Planlegging og forberedelse for din faglige fremtid er et viktig skritt. Bli med Jacobs Universitys grunnårsprogram for å utforske ulike fagområder og å skaffe faglige læringsferdigheter før du starter bachelorgrad.

Basert på din individuelle faglige bakgrunn og dine behov og mål, kan du designe din egen Stiftelsesårs læringserfaring. Som Stiftelsesår student kan du delta på grunnkurs fra ulike fagområder og velge mellom ulike typer forberedende klasser for å forbedre dine faglige ferdigheter. Videre bor du på vår internasjonale campus og kan nyte de fulde fordelene med studentliv i boligskolene.... [-]


Internasjonalt Grunnfondsprogram - Lov

The University of Law
Campus Heltidsstudier 9 måneder September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Det internasjonale grunnfondsprogrammet for lov er et årskurs som gir en Pathway til bachelorstudium i loven. [+]

Internasjonalt grunnfondsprogram - lov

Det internasjonale grunnfondsprogrammet for lov er et årskurs som gir en Pathway til bachelorstudium i loven.

Studentene vil få en aktiv forståelse av en rekke historiske og moderne juridiske temaer som sivil- og strafferettslov, utvikling av juridiske institusjoner og britisk, EU og internasjonal lov. Studentene skal også gjennomføre et forskningsprosjekt, slik at de kan konsolidere og fremvise deres juridiske kunnskaper, samt det akademiske språket, numeracy og forskning ferdigheter de vil få på programmet. Etter vellykket gjennomføring *, vil studentene kunne starte en treårig juridisk grad ved et av The University of Law sju campuser i byer rundt Storbritannia. (* Minst 50% samlet karakter og 60% i den engelske modulen i IFP-loven, vil garantere studentene fremskritt til et standard treårig grunnstudieprogram ved ULaw).... [-]


International Foundation Year Business and Finance

Brockenhurst College
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Brockenhurst

[+]

Ved slutten av kurset vil du kunne:

Assessment Progresjon Opportunities Opptakskrav

[-]

Internasjonalt Grunnprogram I Liberal Kunst

DLD College London
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Vi er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av International Foundation Program for Liberal Arts. Internasjonale studenter ved DLD vil nå ha mulighet til å ha en bred, men streng kunstutdanning, slik at de kan søke på humaniora-kurs på de beste britiske universitetene. [+]

Hva er Liberal Arts Foundation Programmet?

Dette er et nivå 3-kurs som er egnet for internasjonale studenter som et alternativ til A-nivåer og andre veier for direkte universitetsinngang.

Den ettårige Liberal Arts IFP vil utvikle din spesifikke kunnskap om en rekke fag i humaniora som du kan studere videre på grad nivå. Nøkkelfunksjonskomponenten i kurset, som består av matematikk, IKT og forskning og presentasjon, gir deg muligheten til å skaffe språk og studiekompetanse for å gjøre overgangen fra ditt eget utdanningssystem til Storbritannias.

Hvem er kurset for?

Liberal Arts er for deg hvis du er:

Akademisk ambisiøs Aktivt nyt nye fag, friske perspektiver og tilnærminger Ha et livlig og kritisk sinn Foretrekker tverrfaglig studie til enkeltfag Hva skal jeg studere? ... [-]

International Foundation in Humanities and Law

University of East Anglia
Campus Heltidsstudier 9 - 12 måneder July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich

[+]

Akademisk: Fullført 12 års skolegang med gode karakterer

Engelsk språk: IELTS 5.0 - 5.5 eller tilsvarende

Oppfyller ikke oppføringskravene? Vi tilbyr også et akademisk engelsk kurs.

[-]

Stiftelsen Grad I Landbruket Med Meieri Herd Management

University Centre Reaseheath
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nantwich

Reaseheath har en ideell beliggenhet i det førsteklasses meieriområdet Cheshire, og har et nasjonalt rykte for levering av kvalitetsopplæring innen spesialfeltet for malkekjøpsledelse. Dette unike kurset vil gjøre det mulig for deg å utvikle en forståelse av de tekniske, økonomiske, juridiske og ledelsesmessige prinsippene knyttet til næringsvirksomheter innen malkekjøtt, identifisere virkningen av miljømessige og etiske problemstillinger i meieriindustrien og tilby spesialiserte praktiske ferdigheter knyttet til melkeoppdrett. [+]

Den britiske meieriindustrien står overfor en av sine mest utfordrende perioder hittil. For å drive en vellykket bedrift, må moderne melkebønder kombinere vitenskapelig kunnskap med praktiske og forretningsmessige ferdigheter for å produsere høy kvalitet melk samtidig som kostnadene og miljøet blir redusert.

Reaseheath har en ideell beliggenhet i det førsteklasses meieriområdet Cheshire, og har et nasjonalt rykte for levering av kvalitetsopplæring innen spesialfeltet for malkekjøpsledelse. Dette unike kurset vil gjøre det mulig for deg å utvikle en forståelse av de tekniske, økonomiske, juridiske og ledelsesmessige prinsippene knyttet til næringsvirksomheter innen malkekjøtt, identifisere virkningen av miljømessige og etiske problemstillinger i meieriindustrien og tilby spesialiserte praktiske ferdigheter knyttet til melkeoppdrett.... [-]