Den neste naturkatastrofe, glitch IT eller terroranslag kan forstyrre din virksomhet. Akkurat hvor lenge kan din bedrift overleve?

Spådommer om en pandemi, ødeleggelse fra siste orkaner og tornadoer, ansatte misligheter, virus-no business har råd til å over den potensielle effekten av slike uforutsette hendelser. Å ha en enterprise-wide Business Continuity Plan kan bety forskjellen mellom gjenoppretting fra en forstyrrelse av drift og miste virksomheten.

Enten du er en del av ledelsen i en liten til mellomstor bedrift eller toppledelsen i et stort konsern, må du forberede deg til neste arbeidsdag krisen. Og forberedelsene er ikke bare om å overleve en IT strømbrudd, men å beskytte virksomheten anlegg, utstyr, tjenester, transport, folk, økonomi og mer. En omfattende kontinuitet plan kan sette deg i kontroll når neste uventet hendelse truer bedriften.

Business Continuity er designet spesielt for de sentrale beslutningstakere på øverste ledelse-og de som vil være involvert i å sikre drift i møte med katastrofen. Ta med laget ditt for å begynne dialogen og lære teknikker for å bygge en effektiv virksomhet kontinuitet plan og langsiktig kontinuitet prosess.

Anerkjent bedrift kontinuitet eksperter vil lede deg gjennom denne slående dag, inkludert: Barry Cardoza, VP / leder av Business Continuity, Beredskapsplanlegging og Disaster Recovery for Union Bank of California, NA (UBOC); Rhonda E. Jones, medstifter av Enterprise Security og tilgjengelighet, og Eugene Tucker, CPP, CFE, CBCP, av Praetorian Protective Services

Deltakerne vil forlate med det grunnleggende om å utvikle en bedrift kontinuitet plan, herunder tiltak for å drive en virksomhet konsekvensanalyse som måler den mulige virkningen av forstyrrelser på kritiske operasjoner, pluss tilpassbare maler til å lage planen i konferansen læreboka: "Building A Business Impact Analysis (BIA) Process -A Hands-on Blueprint. "Lær strategier for å identifisere og vurdere dine svakheter, bygg på enterprise-wide plan, unngå problemer og fallgruver for andre selskaper, og hvordan du får buy-in fra sentrale interessenter.

Nye datoer vil bli annonsertMålgruppe


Administrerende direktører, VPS av operative områder, VPS for Corporate Risk, økonomisjefer, corporate advokater, bedriftseiere, styremedlemmer, beredskap ledelse fagfolk, HR direktører, IT-direktører og enhver medarbeider er ansvarlig for å holde virksomheten i drift i løpet og etter en krise.


Se 31 flere kurs fra University of Tulsa College of Business Administration »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 dag
Deltid
Pris
795 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato