forsikring lederskap internship-program

Generelt

Programbeskrivelse

Dette programmet er utviklet i samarbeid med partnere i industrien for å gi College of Business and Economics studenter mulighet til å lære om lederskap og karrierer i forsikrings-og finansnæringen. Studentene vil få praktisk erfaring i en rekke områder, blant annet underwriting, krav, kundetjenester, risikostyring, økonomisk planlegging, aktuarielle analyser og teknologi.

Alle praksisplasser som tilbys gjennom programmet blir betalt av de deltakende selskapene. I tillegg til å nyte en sommer inntekt, vil studentene få uvurderlig virksomhet erfaring i bransjen.

Vi oppfordrer alle full-time junior eller senior business student med en GPA på 3,0 eller bedre, til å vurdere verdien av denne muligheten til å få førstehånds erfaring med fagfolk. I tillegg vil et internship styrke studentens marknadsføre som arbeidstaker.

Muligheter Inkludert

- Trening fått fra profesjonelle oppgaver og prosjekter
- Utvikling av relevant teknologi og kommunikasjonsevner
- Samhandling med ledelsen i de deltakende
selskap
- Bygge nettverk kontakter
- Mulig heltidsjobb mulighet

Hva er tilgjengelig?

Som praktikant kan du få verdifull erfaring i ett eller flere av disse områdene:

- Business / Project Analysis
- Fulltegningsgaranti
- Krav Justere
- Client Services
- Kommersielle Forsikring
- Annuitetens og Verdipapirfondenes
- Prosjekt-baserte Market Support
- Prosjekt-baserte Sales Support

Sist oppdatert May 2011

Om skolen

Ligger i et av de mest pulserende næringsliv i USA, College of Business & Economics ved California State University, Fullerton en akkreditert, omfattende business school. Den tilbyr et komplett u ... Les mer

Ligger i et av de mest pulserende næringsliv i USA, College of Business & Economics ved California State University, Fullerton en akkreditert, omfattende business school. Den tilbyr et komplett utvalg av rimelige og tilgjengelige business kurs levert av fakultetet som integrerer klasserommet utdanning med de beste forretningspraksis, teknologi, prisbelønte forskning, funksjonelle programmer og virkelige verden opplever. Ved California State University, Fullerton, studenter nyte en spennende og givende pedagogisk erfaring i en liten skole atmosfære i de største handelshøyskole i delstaten California. Visjonserklæring Vi skal være førstevalget of Southern California virksomheter og myndigheter for universitetsutdannet, forretningsløsninger, og faglig utvikling. Mission Statement Vi skaper og anvende kunnskap som forvandler student liv, utvikler bedriftsledere som former den regionale økonomien, og fremskritt den intellektuelle hovedstaden i vår mangfoldige regionen. Minimér