Programmet i forsikring og Financial Services ved California State University, Fullerton er beregnet for studenter som er primært interessert i karrierer i forsikrings-og finansnæringen. Programmet integrerer teknologien, skriftlig kommunikasjon, muntlig kommunikasjon, mellommenneskelige ferdigheter, og ideer om god forretningsskikk i forsikringen / finansielle tjenester læreplanen.

Studentene skal lære teknikker forbundet med bruk av database, regneark og tekstbehandling programvare for å løse forsikring / økonomisk planlegging relaterte problemer, samt, teknikker for effektiv business skrive og produsere effektive bedriftspresentasjoner. Studenten vil også få en inngående kjennskap til de ulike områdene av forsikring / finansielle tjenester herunder eiendom og ansvar forsikring, liv og helse forsikring, verdipapirer, skatt, og prinsippene for risikostyring, sammen med den nåværende praksis innen disse områdene .

Programmet i forsikring og Financial Services vil også eksponere studentene direkte til forsikringsbransjen ved å integrere spesialister i forsikring kurs som periodisk gjesteforelesere og roterende deltid instruktører. I tillegg vil studentene bli utsatt for aktuelle problemstillinger innen forsikring gjennom workshops sponset av Senter for forsikring Studies. Senteret vil være vert for paneler av forsikringsbransjen fagfolk diskuterer aktuelle saker av interesse for forsikringsbransjen og næringslivet

Se 4 flere kurs fra California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Pris
- Prisen er ikke nevnte
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato