Read the Official Description

Hva er spesielt med kombinasjonen av et fotografisk bilde med en tekst? I prinsippet vil forholdet avhenger av hvilke typer tekst og fotografier som vises samtidig. Hvis vi fokuserer på et kunstnerisk nivå, får i ekspressivitet det nye produktet eller, tvert imot, fører til forvirring? Hvilke forskjeller og likheter er mellom disse to middel til selv uttrykk? Som Michel Tournier spør, kombinerer foto og tekst vil ikke være som å prøve å blande vann med ild? Egentlig kan vi oppfatte at de er begge så annerledes og så mange felles elementer som brødre. I alle fall er det ment at dette er et kurs i en mengde flere spørsmål enn svar, som den eneste måten å løse forholdet mellom disse to uttrykksmiddel er gjennom en konstant avhør, bryte klisjeer.

Tilsynelatende er funksjonen av bildet for å illustrere virkningen som finner sted i teksten, da dette skal det forklares hva vi ser i det tidligere; Med andre ord, blir bildet alltid presentert som en romlig kunst, foran tekst, temporal art, der eksponeringen skjer, forklaring og fortelling. Utover dette grunnleggende komplementaritet forbindelser er utvidet i tilfelle av det fotografiske bildet på grunn av sin spesielle forhold til virkeligheten. Ikke et bilde er bare en ekte dokument eller en litterær tekst bare fiksjon. Videre, til tross for sin opprinnelse billedkunst, starter fotografering snakke med endelig fokusere plass i tid; og denne oppfatningen er hva bergtok mange forfattere siden advent av daguerreotypiet.

Kurset vil starte i hver økt, en serie med komparative begreper til transitt konjunksjoner av ulike typer fotografering og tekst, observere driften av interaksjoner i arbeidet med ulike forfattere. Fundamental er det praktiske arbeidet vil være nødvendig for deltakerne, i den forstand at de er involvert i de nevnte spørsmålene, og for å lage en serie med korte praksis i og utenfor klasserommet.

See 13 more programs offered by GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 måned
Deltid
Pris
230 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato