Fotografering kurs og tekst

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fotografering kurs og tekst

GrisArt Escuela Superior de Fotografía

Hva er spesielt med kombinasjonen av et fotografisk bilde med en tekst? I prinsippet vil forholdet avhenger av hvilke typer tekst og fotografier som vises samtidig. Hvis vi fokuserer på et kunstnerisk nivå, får i ekspressivitet det nye produktet eller, tvert imot, fører til forvirring? Hvilke forskjeller og likheter er mellom disse to middel til selv uttrykk? Som Michel Tournier spør, kombinerer foto og tekst vil ikke være som å prøve å blande vann med ild? Egentlig kan vi oppfatte at de er begge så annerledes og så mange felles elementer som brødre. I alle fall er det ment at dette er et kurs i en mengde flere spørsmål enn svar, som den eneste måten å løse forholdet mellom disse to uttrykksmiddel er gjennom en konstant avhør, bryte klisjeer.

Tilsynelatende er funksjonen av bildet for å illustrere virkningen som finner sted i teksten, da dette skal det forklares hva vi ser i det tidligere; Med andre ord, blir bildet alltid presentert som en romlig kunst, foran tekst, temporal art, der eksponeringen skjer, forklaring og fortelling. Utover dette grunnleggende komplementaritet forbindelser er utvidet i tilfelle av det fotografiske bildet på grunn av sin spesielle forhold til virkeligheten. Ikke et bilde er bare en ekte dokument eller en litterær tekst bare fiksjon. Videre, til tross for sin opprinnelse billedkunst, starter fotografering snakke med endelig fokusere plass i tid; og denne oppfatningen er hva bergtok mange forfattere siden advent av daguerreotypiet.

Kurset vil starte i hver økt, en serie med komparative begreper til transitt konjunksjoner av ulike typer fotografering og tekst, observere driften av interaksjoner i arbeidet med ulike forfattere. Fundamental er det praktiske arbeidet vil være nødvendig for deltakerne, i den forstand at de er involvert i de nevnte spørsmålene, og for å lage en serie med korte praksis i og utenfor klasserommet.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 måned
Deltid
Price
Pris
230 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen