Fransk Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fransk Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behandle grunnleggende for tradisjonell fransk bakerkunst gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av vanlige, tradisjonelle eller spesielle brød til opprettelsen av syrnet eller bløt viennoiseries, vil du lære fagfolkens viktige teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

KLASSYPT • 85% praktisk • 15% teori

MODULER
• Brød og viennoiseries (tradisjonelle, regionale, spesielle og garnerte brød og viennoiseries)
• Regionale kaker og desserter
• Snacking og catering produsere
• Meilleur Ouvrier de France-stilbrød
• Buffet forberedelse og avsluttende eksamen

VARIGHET: 2 måneders intensiv praktisk opplæring (1 måneders valgfritt internship)

DATO
Fra 13. mai til 5. juli 2019

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 30, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 13, 2019
Duration
Varighet
2 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
8,100 EUR
nettopriser - Tidlig fuglpriser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Studiestart : Mai 13, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 5, 2019
Dates
Mai 13, 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 5, 2019