Read the Official Description

Behandle grunnleggende for tradisjonell fransk bakerkunst gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av vanlige, tradisjonelle eller spesielle brød til opprettelsen av syrnet eller bløt viennoiseries, vil du lære fagfolkens viktige teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.


Klassetype

  • 85% hands-on
  • 15% teori


moduler

  • Brød og viennoiseries (tradisjonelle, regionale, spesielle og garnerte brød og viennoiseries)
  • Regionale kaker og desserter
  • Snacking og catering produsere
  • Meilleur Ouvrier de France-stilbrød
  • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen


Varighet

2 måneders intensiv hands-on trening (1 måneders valgfritt internship)


Dato

Fra 13. mai til 5. juli 2019

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 13, 2019
Duration
2 måneder
Heltid studier
Pris
8,100 EUR
nettopriser - Tidlig fuglpriser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 13, 2019
Sluttdato
Juli 5, 2019
Application deadline

Mai 13, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juli 5, 2019