Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk Kakerlakk Diploma

Fransk Kakerlakk Diploma

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøkkelinformasjon


Campus plassering

Yssingeaux, Frankrike

Språk

Engelsk

Studieformat

På universitetsområdet

Varighet

8 måneder

Tempo

Fulltid

Studieavgift

EUR 26 390 / per course *

Søknadsfrist

Be om info

Tidligste startdato

Be om info

* nettopriser.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Associate of Science in Baking & Konditor
    • Oakland, USA
  • Associate in Science in baking and konditor
    • Santa Clara, USA
  • Profesjonelt konditor- og bakekurs
    • Barcelona, Spania