Read the Official Description

Master grunnleggende av sjokolade og konditori kunst gjennom en 2-måneders intensiv faglig opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.


Klassetype

  • 80% hands-on
  • 20% teori


moduler

  • Sjokolade
  • Godterier
  • Sjokoladebaserte bakverk
  • Kunstnerisk sjokolade og sukkerbiter
  • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen


Varighet

2-måneders intensiv praktisk opplæring (1 måneders valgfri praktik)


datoer

Fra 13. mai til 5. juli 2019

Excellence in practice

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie »

Last updated January 19, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Mai 13, 2019
Duration
2 måneder
Heltid studier
Pris
8,100 EUR
nettopriser. Tidlige fuglepriser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: international@ducasse.com
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 13, 2019
Sluttdato
Juli 5, 2019
Application deadline

Mai 13, 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Juli 5, 2019