Fransk sjokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Fransk sjokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Behandle grunnleggende av sjokolade og konditorivirksomhet gjennom en 2 måneders intensiv profesjonell opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging. KLASSE TYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER
• Sjokolade
• Konditori
• Sjokoladebaserte bakverk
• Kunstnerisk sjokolade og sukkerbiter
• Buffet forberedelse og avsluttende eksamen

VARIGHET
2-måneders intensiv praktisk opplæring (1 måneders valgfritt internship)

DATOER
Fra 13. mai til 5. juli 2019

Excellence in practice

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 7, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mai 13, 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
8,100 EUR
nettopriser. Tidlige fuglepriser tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon: international@ducasse.com
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Studiestart : Mai 13, 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 5, 2019
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mai 13, 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Juli 5, 2019
Aug. 2019
Frankrike - Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen