Les den offisielle beskrivelsen

freiburg

Oversikt

Miljøbevegelsen tok ro i Freiburg for lenge siden - og nå er det en livsstil. Kjent for å ta ledelsen i utviklingen av miljøvennlige teknologier og arkitektur, tiltrekker Freiburg også forskere og miljøorganisasjoner fra hele verden. Kom og studer Freiburgs mange unike bidrag til denne viktige bevegelsen.

Dette engelsklærte programmet lar deg utforske emner i miljøstudier, skogsøkologi og bærekraft mens du bor i Freiburg, som ligger i nærheten av den vakre Schwarzwald-dalen.

Freiburg og de omkringliggende områdene vil være i klasserommet ditt. Tenk deg å reise til Rhinen for å ta prøver og observere lokal økologi, eller skogene i de sveitsiske alper for å videreføre diskusjonene dine om skogsforvaltning og turisme. Når det er mulig, tar kursene deg utenfor klasserommet for å gi deg praktisk erfaring og å dra nytte av alt som din studie i utlandet har å tilby.

Alle kurs unntatt tyskspråkkurs på Miljøstudiet er organisert som tre ukes moduler, slik at du kan fokusere på hvert emne du studerer, og så kan fakultetet ta deg og dine klassekamerater på utvidede kursrelaterte utflukter i og rundt Freiburg. De fleste kurs er undervist på IES Abroad ved fakultet tilknyttet Albert-Ludwigs-Universität Freiburg. Studentene kan ta noen moduler i Institutt for skogbruk og økologisk ledelse ved universitetet, avhengig av tilgjengelighet. Valgfrie universitetsmoduler og forskningsassistentskapsmuligheter tilbys etter vanlig periode, gjennom februar til høstsemester, og gjennom slutten av juli for vårterminen.

I tillegg til miljøvitenskapelige emner kan du studere tysk språk på begynnelses-, mellom- eller avansert nivå på SprachLehrInstitut (Language Education Center) fra Albert-Ludwigs-Universität Freiburg.

Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Freiburg, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i livet i byen. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Freiburg
 • By: Freiburg
 • Land: Tyskland
 • Studiepoeng: 15-19 studiepoeng
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

 • 31. august - 15. desember ( IES Abroad )
 • 31. august - januar / februar (post-modul eller forskningsassistent)

Våren 2019

 • Sent februar - begynnelsen av juli ( IES Abroad )
 • Sent februar til slutten av juli (Post-program modul eller Research Assistantship)

Kommende søknadsfrist:

 • Våren 2019 - 15. november 2018

akademikere

Vår oppgave er enkel: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Vi tilbyr unike kurs som utforsker miljøstudier og bærekraft og andre emner gjennom en grundig og hands-on tilnærming. Våre professorer i verdensklasse øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen. Et begrenset antall kursalternativer er også tilgjengelig på den prestisjetunge Albert-Ludwigs Universität Freiburg.

Du tar 16-19 studiepoeng per semester. Miljøstudiet kurs er verdt 3 studiepoeng og undervises på engelsk. Språkkurs er 4 studiepoeng hver og er undervist på tysk. Kursene læres mandag til fredag.

Lag din egen faglige erfaring ved å velge fra følgende obligatoriske og valgfrie komponenter:

 • Tysk språkkurs (kreves, 4 studiepoeng)
 • Fire påfølgende miljøstudier kurs (kreves, 3 studiepoeng hver)
 • Valgfri post-programmodul eller forskningsassistentskap (3 studiepoeng)

* Merk: Fra og med høsten 2017 vil studentene ha mulighet til å ta det tyske språkkurset for enten tre eller fire studiepoeng.

Faglig struktur

Programmet begynner med orientering og et obligatorisk tre ukers intensivt tysk kurs ved Universitetet for 3 studiepoeng. Du fortsetter din tyske studie i tre timer i uken i løpet av det vanlige universitetssemesteret for å tjene ytterligere 1 kreditt på tysk.

Den første miljøstudiemodulen er et obligatorisk IES Abroad kurs. Dette følges av et utvalg av moduler, som du tar en om gangen i tre uker hver. De fleste moduler er undervist på IES Abroad . Et begrenset antall moduler kan bli tilbudt i masterstudiet i Institutt for skogbruk og økologi ledelse på Albert-Ludwigs-Universität Freiburg (Uni Freiburg). Moduler ved Universitetet er undervist på et førsteårig kandidatnivå, men er egnet for studenter i IES Abroad . Opplæringsstøtte er tilgjengelig. Studenter fra samme avdeling ved Albert-Ludwigs- Universität kan melde seg på IES Abroad kurset Miljøstudier kurs.

Programforlengelsesalternativer

Valgfrie moduler

Etter at programmet avsluttes, kan du tilbringe tre uker fremme din faglige erfaring i Freiburg ved å delta i en ekstra 3-kreditt kurs ved Universitetet. En egen avgift gjelder.

Forskningsassistentskap

Du kan søke om et forskningsassistentskap for å jobbe med en fakultet for universitetsstudenter på et forskningsemne innen miljøstudier. Assistentskipene er fire til seks uker lange og finner sted etter slutten av siktet. Alle plasseringer blir overvåket og tilbys som faglige muligheter som tjener IES Abroad kreditt. Studenter som deltar i forskningsassistentskapet kan ikke delta i tilleggsmodulen. En ekstra kostnad gjelder. Forskningsemner kan være begrenset.

Sikre et assistansskap er en konkurranseprosess og plasseringer garanteres ikke. Plasseringer avhenger av tilgjengeligheten, på studentens bakgrunn og ferdigheter, og på kvaliteten på studentenes CV / resumé. Språkkrav kan gjelde. Endelige plasseringer bestemmes av et intervju på stedet.

kurs

IES Abroad Kurs

Biologiske vitenskap

 • BL / ES 306 - Økosystemledelse (høst, vår)
 • BL / ES 307 - Klima og vegetasjon i Schwarzwald og de sveitsiske alper (Fall)

Økonomi

PO / ES / EC 303 - Bærekraftig energi: Konsepter, politikk, strategier og løsninger (høst, vår)

Miljøstudier

 • BL / ES 306 - Økosystemledelse (høst, vår)
 • BL / ES 307 - Klima og vegetasjon i Schwarzwald og de sveitsiske alper (Fall)
 • ES 300 - Økologi og styring av skogslandskap i sørvest-tyskland og de sveitsiske alper (høst)
 • ES 305 - Teknologi for fornybare energier (Fall)
 • ES 310 - Endring av økosystemer som følge av langvarig menneskelig aktivitet i sørvest-tyskland og de sveitsiske alper (vår)
 • ES 314 - Miljøbevegelser og frivillige organisasjoner (vår)
 • ES / GE 320 - Heritage tolkning (høst)
 • GE / ES 340 - Geografiske informasjonssystemer (Fall)
 • IB / ES 311 - Flersektorstrategier for bærekraft (høst, vår)
 • PH / ES 302 - Etikk og bærekraft (vår)
 • PO / ES / EC 303 - Bærekraftig energi: Konsepter, politikk, strategier og løsninger (høst, vår)
 • USA / ES 304 - Freiburg Green City - sosiale, økologiske og økonomiske aspekter av bærekraft (høst, vår)
 • USA / ES 313 - Bærekraftig bydesign (vår)

Geografi

 • ES / GE 320 - Heritage tolkning (høst)
 • GE / ES 340 - Geografiske informasjonssystemer (Fall)

Internasjonal Business

IB / ES 311 - Flersektorstrategier for bærekraft (høst, vår)

Filosofi

PH / ES 302 - Etikk og bærekraft (vår)

Statsvitenskap

PO / ES / EC 303 - Bærekraftig energi: Konsepter, politikk, strategier og løsninger (høst, vår)

Bystudier

 • USA / ES 304 - Freiburg Green City - sosiale, økologiske og økonomiske aspekter av bærekraft (høst, vår)
 • USA / ES 313 - Bærekraftig bydesign (vår)

Albert-Ludwigs-Universität Kurs

Tyske språkkurs

Universitetet gir ikke pensum for deres tysk språkprogram. De lærer begynnende, mellomliggende og avanserte språkkurs i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språkbruk (CEFR).

Partner institusjon (er)

Albert Ludwigs Universität Freiburg er en av de eldste og mest respekterte universitetene, og er en av de største institusjonene for høyere utdanning i landet.

Kursrelaterte utflukter

Kursrelaterte utflukter er integrert i IES Abroad Freiburg og Universitetskurs og inngår i studieavgiften. Under disse turene vil du samle data og delta i akademisk forskning. Destinasjoner kan omfatte:

 • Schwarzwald: Studier flora og fauna av denne berømte skogen, like utenfor Freiburg
 • Rhin River Valley: Utforsk økologien til denne fruktbare elvedalen
 • Sveitsiske alper: Vandre gjennom de sveitsiske Alpene og studer de unike økosystemene til disse fjellene

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater Freiburg, vil det føles som hjemme.

Leilighetsstil universitetsbolig - Du bor i et enkeltrom eller dobbeltrom i en co-ed suite med felles kjøkken og bad. Suiter deles med tyske og internasjonale studenter, og har internettilgang.

Enkle leiligheter i universitetsboliger - Et begrenset antall enkeltleiligheter er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Leilighetene har et enkelt bad og kjøkkenkrok. Internett-tilgang er tilgjengelig.

Studentene pleier å tilberede mat i huset eller spise i Freiburgs rimelige studentkafeterier. Måltider er ikke inkludert i programavgiften.

Studentliv

orientering

Programmet begynner med en obligatorisk orientering som introduserer deg til IES Abroad staben, dine medstudenter, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg og byen Freiburg. Emner som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet er dekket. Under orienteringen begynner du også tre uker med intensiv tysk språkinstruksjon.

I tillegg CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Fritidsaktiviteter

Omdefinere måten du bor og lære i Freiburg gjennom våre kulturelle arrangementer, for eksempel:

 • Tour of the Soccer Stadium. med sitt imponerende fotovoltaiske tak
 • Tour of the Green District of Vauban
 • Besøk til Ökostation - et senter for økt miljøbevissthet
 • "Rent-a-American" besøk til lokale skoler for å dele din kultur

Universitetsarrangementer og kulturelle aktiviteter

En rekke arrangementer og aktiviteter er tilgjengelig for deg på Albert-Ludwigs- Universität Freiburg, for eksempel idrettslag, sosiale klubber og delvis subsidierte turer til destinasjoner i Tyskland, Frankrike og Sveits.

Språkpartnere

IES Abroad ansatte i Freiburg kan hjelpe deg med å finne en tysksprog "tandem" -partner, med hvem du kan trene tysk. Å ha en språkselskap i Freiburg gir deg også unikt innblikk i det lokale studentelivet.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 2,75 GPA eller bedre på en 4,0-skala (GPA under 2,75 vil bli vurdert i hvert enkelt tilfelle)
 • Sophomore, junior eller senior standing når programmet starter - noen lokale universitetskurs er kanskje ikke tilgjengelige for sophomores
 • Ingen tysk språk er nødvendig

Pass

Et pass som er gyldig i minst seks måneder utover programmets sluttdato, med minst to tomme sider er nødvendig.

Amerikanske statsborgere som er i besittelse av et gyldig pass, trenger ikke å få visumprestepartur for å komme inn i Tyskland. Ved opptak, vil du motta mer informasjon om å skaffe den nødvendige student visum / oppholdstillatelse på stedet og eventuelle relaterte avgifter. Ikke-amerikanske borgere kan bli pålagt å få et studentvisum før ankomst.

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 15,560
 • Boliger: $ 3,710
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 19.950

Studieår

 • Undervisning: $ 27,990
 • Bolig: $ 7,420
 • Forsikring: $ 550
 • Totalt: $ 35.960

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 - 2 semestre
Heltid studier
Pris
19,500 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Juli 31, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juli 31, 2019