French Bakery Arts Essentials
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Yssingeaux, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 9 130 / per course *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* nettopriser
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
I dette intensive, praktiske programmet vil du lære av - og jobbe med - noen av de beste kokkene som driver med fransk bakeri.
Du vil tilberede vanlige, tradisjonelle og spesielle brød, samtidig som du har muligheten til å lage surdeig eller puff viennoiseries.
Med anvendt teori spredt over hele programmet, pluss bedriftsbesøk og økter dedikert til design og fotografering, vil programmet utstyre deg med en kunnskap om baking og kringle som er et perfekt grunnlag for din fremtidige karriere
Jobb og karrieremuligheter:
- entreprenør
- Baker
- Bakeri design
- Bakeriproduksjon
- caterer
Programstruktur:
- Fransk bakeri og kunstnerisk bakeri - 3 uker
- Fransk Viennoiserie - 3 uker
- Bakeri Snacking - 1 uke
- Konditorteknikker i bakeri - 1 uke
Varighet: 2 måneder
Opptakskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring
18 år minimum
Fransk A2
Neste inntak - 25. mai 2021