Frivillig program i Buenos Aires, Argentina


Mente Argentina har utviklet et unikt frivillig opplevelse i Argentina, som er den perfekte måten å møte nye mennesker, fordype deg i argentinsk kultur og gjøre en forskjell i utlandet.


Som en del av Mente Argentina Volunteer Program i Buenos Aires, Argentina, vil du arbeide med lokalt kjøre prosjekter som gagner samfunnet og forbedre miljøet de lever.


Du vil bli en del av lokalsamfunnet i Buenos Aires og har slags autentisk kulturell opplevelse som turister drømmer om. Mens du arbeider på prosjektet ditt, vil du få venner og møte morsomme reisefølge. Du vil også ha tid fritt til å reise og dra ut på dine egne opplevelser eller utforske Argentina og Sør-Amerika med andre Mente Argentina Deltakere!


Enten du er nybegynner eller har studert spansk i år, som er omgitt av språket hver dag vil hjelpe deg å ta spansk til et nytt nivå!


Gi et reelt bidrag på et sted som trenger deg! Være en internasjonal frivillig i Argentina!


HVA GJØR Mente ARGENTINA FRIVILLIG PROGRAM I BUENOS AIRES OFFER?


Mente Argentina tilbyr skreddersydde frivillige programmer i Buenos Aires, Argentina 's vakre hovedstad.


Mente Argentina har inngått samarbeid med flere frivillige organisasjoner og frivillige organisasjoner i Argentina som er i behov av internasjonale frivillige som er lidenskapelig, arbeidsomme, og klar til å gjøre en forskjell. Du vil se ting fra et nytt perspektiv som du engasjere seg med folket og språket, aktivt absorberende argentinske kulturen.
Den Mente Argentina Volunteer Program avgiften dekker alle våre tjenester, inkludert å skape unike frivillige stillinger i Buenos Aires, førsteklasses innkvartering i de beste nabolagene i Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta), et bredt spekter av kulturelle nedsenking aktiviteter, og personlig rådgivning og støttetjenester gjennom hele oppholdet.


Den Mente Argentina Volunteer Programmet omfatter også en valgfri innledende spanskkurs i løpet av dine første uker i Argentina (mandag til fredag ​​fra 9 til 13:00). Dette er en mulighet til å friske opp hukommelsen og lære vanlige argentinske uttrykk samt spesifikke ordforråd som du vil trenge for din samhandling som frivillig.HVORFOR frivillig i BUENOS AIRES? HVORFOR VELGE Mente ARGENTINA?


Bringe gode mennesker og gode formål sammen er det vi gjør i vår Volunteer Program.


Hvis du velger å frivillig i Buenos Aires, vil du ha muligheten til å tilbringe tid med mennesker du ellers kanskje ikke ville møtes, og få har en hands-on erfaring med lokal kultur. Ikke bare vil din tid med oss ​​berike livet ditt, men arbeidet på våre frivillige programmer vil bidra til vårt kontinuerlige arbeid med å bygge bro over kulturelle, sosiale og økonomiske forskjellene som i dag eksisterer i Argentina.


Vi tror internasjonal frivillig fremmer tverrkulturell læring som bidrar til å skape global bevissthet og forståelse mellom kulturer, som gir plattformen for positiv endring.
Mente Argentina vet at det er mange mennesker der ute med mye å gi, men ofte lite tid. Vi har designet vårt Volunteer Program i Buenos Aires med ideen om at hver person 's innsats kan virkelig gjøre en forskjell i livene til mange argentinere selv i en kort tidsramme.


Vårt mål er å gjøre den frivillige erfaring i Argentina kjøre så jevnt som mulig. Mente Argentina har et team av erfarne reise rådgivere som vil vurdere dine interesser, budsjett, språk nivå, mål og reiseplaner for å velge et frivillig program som passer akkurat for deg.


Vi er her for å sørge for at frivillig erfaring er gøy, organisert og produktiv:

&nbsp

• Mente Argentina tilbyr frivillige plasseringer i mange populære områder, inkludert internasjonal business, journalistikk, medisin, jus, menneskerettigheter, markedsføring og mer.

• Mente Argentina arbeider direkte med de viktigste lokale frivillige organisasjoner for å sikre at de får støtte både økonomisk og fra frivillige. En del av programmet avgiften vil gå direkte til koordinatorene og organisasjon for å hjelpe dem finansiere sine prosjekter.En konstant strøm av frivillige betyr at disse mennesker og samfunn får konstant støtte.

• Erfaring frivillig i utlandet er raskt blitt en forutsetning eller sterkt oppfordret opplevelse for jobber i dagens globale økonomi.

• Mente Argentina Frivillige Deltakerne kan ofte få universitet kreditt for sin frivillige plassering i Argentina.

• De Mente ArgentinaTeams består av erfarne konsulenter som har kompetanse til å identifisere konkrete frivillige behov innenfor non-profit organisasjoner som søker internasjonale frivillige.

• Frivillig i et annet land er en helt ny måte å lære å tilpasse seg og navigere forskjellige arbeidsmiljøer.

• Fra dag 1, vil du ha konstant støtte av en personlig programkoordinator fra Mente Argentina!

• Overholdelse av alle de juridiske og formelle krav den frivillige plassering er garantert.

• Mente Argentina, som mellomledd mellom den frivillige og vertsorganisasjonen, vil gi konstant og flytende kommunikasjon.

• 24 - timers support er tilgjengelig for å hjelpe deg med personlige, sosiale, juridiske og andre problemer som du måtte ha under ditt opphold i Argentina.

• Muligheten til å reise og gå på turer med andre Mente Argentina Deltakere.

• Førsteklasses innkvartering i de beste nabolagene i Buenos Aires (Palermo, Barrio Norte, Recoleta) under oppholdet er inkludert.

• Mente Argentina unike kulturelle aktiviteter som eksklusive turer, dansekurs, seminarer, konserter og mange andre. (Sjekk våre utflukter og aktiviteter for detaljer).


Kombiner din Volunteer Program med spansk Lessons! (Valgfritt)

Selv om det ikke er viktig at du tar et spanskkurs for å melde seg frivillig i Argentina, er minst et veldig grunnleggende nivå av spansk nødvendig. Mente Argentina tilbyr deg muligheten til å kombinere programmet med spanskundervisning. På denne måten vil du være i stand til å lære eller forbedre din spansk mens du nyter en unik opplevelse i Buenos Aires.

Leksjoner tar 4 timer og leveres fra mandag til fredag ​​på MA spansk skole i reduserte grupper på inntil 8 studenter. Disse gruppe klasser vil bli kombinert med individuell undervisning, slik at du kan styrke dine svakheter, og vi kan svare på henvendelser i en på ett møte.

Spanish School 's lærere er høyt kvalifiserte og har en enorm erfaring i å undervise spansk som andrespråk. Derfor vil klassene være interaktiv og fremfor alt morsomt!

Klassene kan ivaretas både i morgen og ettermiddag, slik at de ikke overlapper med aktivitetene til programmet.


Hva gjør MA frivillig program I ARGENTINA INKLUDERER?


• Tilpasset frivillig plassering som spesifikt dekker dine behov og mål

• Offisielt Mente Argentina Volunteer Certificate

• Eksklusiv Overnatting i de beste områdene i Buenos Aires: Palermo, Belgrano, Barrio Norte eller Recoleta

• Velkommen veiledning og orientering

• Flyplass Pick Up

• flyplassen frafalt

• Gratis Cell Phone

• Full tilgang til Mente Argentina Tours & Aktiviteter

• Mente Argentina rabatt kort

• Mente Argentina Velkommen Kit (ryggsekk, insider 's city guide, kart og mer)

• Tango Lessons

• Health Club Medlemskap: Gratis Gym medlemskap inkludert

• Mente Argentina på stedet assistanse & Support Services 24/7

• Samtale Exchange-Partner

Regelmessig Program: 4 uker - 8 uker - 12 uker - 18 uker

Start dato: Hver mandag hele året

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurs fra Mente Argentina »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
feb. 2020
Duration
4 - 18 uker
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato