Les den offisielle beskrivelsen

V Skoler MERN stack (MongoDB, Express, React, Node.js) immersive kodingsprogram ble født i en tilpasset utviklingsbutikk. Vårt grunnlag har skapt tilpasset programvare i nesten et tiår. Da vi bestemte oss for å begynne å lære de konseptene vi brukte hver eneste dag, nådde vi naturligvis ut til våre bransjevennere - oppstart og teknologiske giganter som for tiden ansetter datatekniker.

Gjennom vår elite, prosjektbasert læreplan, laget sammen med industrieksperter og ansettelsespartnere, er studentene forberedt på spennende karriere som programvareingeniører ved hjelp av de mest relevante webteknologiene som er tilgjengelige i dag.

I tillegg til banebrytende tekniske ferdigheter, er V School skoleelever helt nedsenket i en livsstil av læring som fremmer nysgjerrighet, engasjement og kreativitet gjennom workshops, arrangementer og fellesskap.

Curriculum

I løpet av 12 uker vil du bruke tiden til å praktisere og mastere: HTML, CSS, JavaScript, React, Redux, Node.js, Express.js, MongoDB, Problemløsning, Unit Testing, Version Control.

Med så mye informasjon som fortæres, forstår V School at 24/7 tilgang til klasserommet og en 7 til 1 person-til-student-ratio er absolutt nødvendig for å sikre at veiledere er tilgjengelige for å få en grundig forståelse av læreplanen .

Til slutt kommer V School opptre som jobb-klare kodere, som kan "tenke som en datamaskin", effektivt løse problem og jobbe i lag som speiler bransjeteamene de skal jobbe med.

Til slutt tar V School deg videre enn din gjennomsnittlige institusjon ved å lære deg hvordan du lærer å gå fremover etter klassen.

Ja, du forlater med en portefølje av applikasjoner du har bygget, og ja du har grunnlag for kunnskap som er nødvendig for å hente nye språk etter dette kurset.

V School Full Stack Immersive er bare begynnelsen på din kodende reise, og den raskeste veien til et fantastisk utfall.

Studentliv

  • Arrangementer: Tekniske samtaler, Meetups, Workshops, Tekniske konferanser
  • Forelesningsserie: Teknisk, Design, Karriere og Livsstil
  • Etter timer: arrangementer, fester, cocktail timer, eventyr

Studenters utfall

Å gjøre riktig utdanningsbeslutning for deg handler om mer enn bare topp læreplan og gode instruktører. Du vil se utfall, høre fra alumni, og vite fremtidig avkastning på investeringen din.

Derfor gir vi 100% gjennomsiktig rapportering som er klar, ærlig og lett å forstå. Å gjøre riktig utdanningsbeslutning for deg handler om mer enn bare topp læreplan og gode instruktører. Du vil se utfall.

Alle grunner til å studere webutvikling er forskjellige om det er å finne en jobb, starte en bedrift eller til og med videreutdanning for en nåværende stilling. I henhold til CIRR-standardene reflekterer dataene nedenfor informasjon om V School skoleelever som har uteksaminert mellom juli og desember i 2016, og hvor de var innen 90 og 180 dager etter eksamen.

Karrierehjelp

Dette er bare begynnelsen på reisen din. Enten du overfører karrierer eller leveling opp dine ferdigheter for den neste store kampanjen, når du kommer til V School du med i en teknisk familie.

Som enhver stor familie kjemper vi for hverandre. Vi vil være der med å trene deg gjennom dine første tekniske intervjuer, og hjelpe deg med lønnsforhandlinger. Vi vil være ved siden av deg som du lærer, når du oppgraderer, og som du trives som profesjonell. Vårt hjem er alltid ditt hjem. Samarbeid, dyktig opp, børst opp, og koble til livet. Tross alt er vi familie.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra V School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato