BLI generell engelsk kurs er designet for studenter som ønsker å forbedre nøyaktigheten og flyktigheten når de kommuniserer på engelsk. Enten du ønsker å lære engelsk for jobb, reise, skole eller bare for nytelse, vil BLI hjelpe deg med å nå dine mål.

BLI tilbyr et bredt spekter av språkprogrammer som passer til alle elevers behov. Med et bredt spekter av tidsplaner og programmer kan vi ta deg fra grunnleggende kommunikasjon til avansert akademisk ferdighet gjennom engasjerende og dynamiske leksjoner levert av erfarne lærere som forstår dine motivasjoner og ambisjoner.

Fulltid

24 leksjoner per uke

I tillegg til å dekke de fire ferdighetene (lesing, skriving, snakk og lytting), grammatikk og ordforråd i en student-sentrert og kommunikativ innstilling, får du muligheten til å utvikle både flyt og nøyaktighet gjennom daglige verksteder designet for å styrke og øve språk du studerte om morgenen.

Timeplan

  • Mandag - Torsdag: 9:00 - 2:00
  • Fredag: 9:00 - 12:20

klasser

Kommunikativ grammatikk

I denne klassen vil du utforske grammatikkbegreper som passer for ditt nivå; alltid i sammenheng og gjennom interessante temaer. Tilnærmingen er kommunikativ og student-sentrert, det er mange muligheter til å oppdage og øve målspråket.

Integrerte ferdigheter

I denne klassen får du mulighet til å trene de fire språkkunnskapene: lytte, snakke, lese og skrive. Grammatikk og ordforråd er integrert i hver leksjon, og metoden for evaluering er kontinuerlig vurdering.

Kommunikasjonsverksted

Her får du muligheten til å sette alt du har lært i de to første blokkene i praksis! Denne klassen er fokusert på kommunikasjon og flyt, og aktivitetene er designet for å være morsomt og dynamisk.

Spesifikke ferdigheter

Denne klassen fokuserer på en bestemt ferdighet (lytte, snakke, lese eller skrive) gjennom prosjektarbeid og oppgavebasert læring. Du kan øve dine skriveferdigheter ved å lage en skole avis, eller utvikle dine lytteferdigheter ved å utforske verden eller radio og podcaster.

valgfag

Her er en mulighet til å lære engelsk for spesielle formål. Du kan hjelpe dine profesjonelle potensielle kunder ved å ta International Business English, eller få overførbare ferdigheter som hvordan du gir en effektiv presentasjon!

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra BLI Language Schools »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato