Read the Official Description

BLI generell fransk kurs er designet for studenter som ønsker å forbedre nøyaktigheten og flyktigheten når de kommuniserer på fransk. Enten du ønsker å lære fransk til jobb, reise, skole eller bare for nytelse, vil BLI hjelpe deg med å nå dine mål.

BLI tilbyr et bredt spekter av språkprogrammer som passer til alle elevers behov. Med et bredt spekter av tidsplaner og programmer kan vi ta deg fra grunnleggende kommunikasjon til avansert akademisk ferdighet gjennom engasjerende og dynamiske leksjoner levert av erfarne lærere som forstår dine motivasjoner og ambisjoner.

Fulltid

24 leksjoner per uke

I tillegg til å dekke de fire ferdighetene (lesing, skriving, snakk og lytting), grammatikk og ordforråd i en student-sentrert og kommunikativ innstilling, får du muligheten til å utvikle både flyt og nøyaktighet gjennom daglige verksteder designet for å styrke og øve språk du studerte om morgenen.

Timeplan

  • Mandag - Torsdag: 9:00 - 2:00
  • Fredag: 9:00 - 12:20

klasser

Kommunikativ grammatikk

I denne klassen vil du utforske grammatikkbegreper som passer for ditt nivå; alltid i sammenheng og gjennom interessante temaer. Tilnærmingen er kommunikativ og student-sentrert, det er mange muligheter til å oppdage og øve målspråket.

Integrerte ferdigheter

I denne klassen får du mulighet til å trene de fire språkkunnskapene: lytte, snakke, lese og skrive. Grammatikk og ordforråd er integrert i hver leksjon, og metoden for evaluering er kontinuerlig vurdering.

Kommunikasjonsverksted

Her får du muligheten til å sette alt du har lært i de to første blokkene i praksis! Denne klassen er fokusert på kommunikasjon og flyt, og aktivitetene er designet for å være morsomt og dynamisk.

Program taught in:
Fransk

See 5 more programs offered by BLI Language Schools »

Last updated April 27, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Open Enrollment
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato