Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt


'Administrer fusjoner og oppkjøp prosess for å skape aksjonærverdier.


Den Fusjoner og oppkjøp programmet er utviklet for ledere og de med ansvar for oppkjøp. Denne fire-dagers program som mål å hjelpe deg med ramme og gjennomføre fusjoner og oppkjøp strategier for å utvikle konkurransefortrinn og aksjonærverdier. Utviklet i samarbeid med Columbia Business School, er fusjoner og oppkjøp ved London Business School tydelig internasjonalt i fokus.

Tegning på erfarne lærere og utøvere fra begge sider av Atlanteren, vil dette programmet gi deg den nødvendige rammer og verktøy for å gjøre deg i stand til å delta med tillit i alle faser av oppkjøpene prosessen.

Den Fusjoner og oppkjøp programmet er laget for senior bedriftens ledere, forretningsenhet ledere og deres rådgivere som trenger å forstå hvordan fusjoner og oppkjøp kan bygge konkurransefortrinn og aksjonærverdier.

Innhold


Rammer for fusion og gjennomførbarhet


Den Fusjoner og oppkjøp program undersøker alle viktige stadier i oppkjøpene prosessen. Du vil diskutere rollen som oppkjøp spiller i bedriftens strategi og vurdere ulike motiver for å engasjere seg i oppkjøp aktiviteter. Du vil lære om verdsetting av oppkjøpet mål og virkningen av oppkjøp på rapporterte resultater. I tillegg får du utforske etter oppkjøpet prioriteringer og hvordan de skal planlegge og gjennomføre vellykkede etter oppkjøpet integrasjon strategi.

Den Fusjoner og oppkjøp Programmet har tre store temaer:

  • Strategisk rolle oppkjøp - ulike logikker for å delta i oppkjøp, oppkjøp og konkurransefortrinn, tester for en god fusjoner og oppkjøp strategi
  • Finans og verdivurdering - verdsetting av oppkjøp mål, ulike former for finansiering, effekten av fusjoner og oppkjøp på rapporterte resultater
  • Post-oppkjøp integrasjon - post acqu isition prioriteringer, ulike tilnærminger til etter oppkjøpet integrasjon, planlegging og gjennomføring av en vellykket etter oppkjøpet integrasjon strategi.

Learning Experience


Programmet fungerer med omfattende case-studier, knytte strategiske, økonomiske og menneskelige aspekter av oppkjøpene prosessen. Det er et intensivt "hands-on"-program, så mens forberedende lesing er nødvendig, det tillater deltakerne å ta fatt med de store spørsmålene raskt.


Undervisningsformer er varierte og inkluderer forelesninger, plenumsdiskusjoner, arbeid i syndikat grupper og perioder med selvstudium og forberedelse. Tall er begrenset, slik at et nært samarbeid for å utvikle mellom deltakere og lærere, tilrettelegging for deling av ideer, erfaringer og bekymringer.

Målgruppe


Den Fusjoner og oppkjøp programmet er laget for senior bedriftens ledere, forretningsenhet ledere og deres rådgivere som trenger å forstå hvordan fusjoner og oppkjøp kan bygge konkurransefortrinn og aksjonærverdier. Det er også hensiktsmessig for forretningsutvikling ledere, strategiske planleggere og andre med ansvar for å utvikle og gjennomføre oppkjøp strategier.

Noen jobbtitler av nyere deltakere:

  • Chief Executive Officers
  • Daglige ledere
  • Forretningsutvikling Administratorer
  • Strategisk Planleggere

Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
4 dager
Deltid
Pris
5,450 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato