Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Det er en grunn til at mange av verdens mest berømte forskere har besøkt Galápagos-øyene. Nå er det din tur å oppdage en av verdens vakreste og biologisk mangfoldige øyesteder. Det er her at du vil få praktisk erfaring med å studere emner som biologi, økologi, miljøstudier, marinøkologi og sosiologi. Dette direkte innmeldingsprogrammet er organisert gjennom Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS), en ekstern campus av Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ligger på øya San Cristóbal. Før du går til Galápagos, starter programmet med en måned i Quito, hvor du deltar i en orientering, et kurs på USFQ Cumbayá campus og kursrelaterte utflukter. De resterende månedene blir brukt på San Cristóbal i Galápagosøyene. Ytterligere kursrelaterte utflukter gir deg mulighet til å tilbringe tid på andre steder, basert på din kursinnmelding. Velg mellom kurs i tre spor:

 • Evolusjon, økologi
 • Marin økologi
 • Folk, Politikk

Galápagosøyene og Quito blir i klasserommet ditt. Vitne de berømte landguanene og gigantiske skilpadder når du studerer utviklingen av disse unike artene. Besøk innfødte og tradisjonelle andesiske samfunn for å bedre forstå forholdet mellom mennesker og deres miljø. Dykk inn i Stillehavet for å komme nær det marine livet du lærer om. Vi ønsker at du skal føle deg hjemme i Quito og Galápagos-øyene, så vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å integrere deg i studentlivet. Fra bolig til kulturelle arrangementer er vår jobb å sørge for at du har den mest autentiske studien i utlandet, som er mulig. Under din tid i Quito og Galápagos, blir du hos vertsfamilie eller señora, som hjelper deg å gjøre deg kjent med Galápagos, dets folk og dets kulturer.

Kjappe fakta

 • Senter: IES Abroad Quito
 • By: Galápagosøyene
 • Land: Ecuador
 • Studiepoeng: 16 per semester (5 kurs)
 • Undervisningsspråk: Engelsk
 • Språkforutsetninger: Ingen

Programdatoer

Når du er innlagt, kan du se reisedatoer av Predeparture-informasjonen i MyIESabroad-kontoen før du reiser.

Høst 2018

 • 10. august - 8. desember

Kommende søknadsfrist:

 • Våren 2019 - 15. oktober 2018

akademikere

IES Abroad oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer de høyeste akademiske og kulturelle opplevelsene. Det er derfor vi samarbeidet med USFQ og GAIAS.

Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS)

GAIAS er en ekstern campus av Universidad San Francisco de Quito (USFQ) som ble etablert for videre satsing på bevaring og bærekraftig utvikling i Galápagosøyene. GAIAS, som en akademisk og forskningsinstitusjon i verdensklasse, tiltrekker seg både lokale og internasjonale studenter og lærde fra hele verden. GAIAS tilbyr uovertruffen kurs som utforsker økologi, biologi og miljøstudier gjennom en grundig og praktisk tilnærming. Universitetets professorer og kursalternativer øker din faglige erfaring og gir deg nye perspektiver hver dag i klassen.

kurs

Du tar 16 studiepoeng per semester, og alle kurs er verdt 3 studiepoeng. Kurs er undervist gjennom USFQ i en serie på fem påfølgende moduler. Den første modulen er undervist på en USFQ campus nær Quito, og de andre fire blir undervist på GAIAS på øya San Cristobal. Alle kurs er undervist på engelsk.

Programspor

Programmet tilbyr følgende spor, som hver består av fem kursmoduler. Du må ta minst 3 kurs i ditt valgte spor. Etter det kan du ta opptil 2 kurs i andre spor så lenge du oppfyller alle forutsetninger.

 • Evolusjon, økologi
 • Marin økologi: Undersøk betydningen av marine bevaring og de sosiale aspektene ved sjøforvaltning ved å kombinere kurs og feltarbeid på Stillehavskysten og i Galápagosøyene. Du besøker mangrover, våtmarker, tidevannsøkosystemer, åpne hav og korallrev som du studerer dyreliv og samfunn. Det er en forutsetning for minst ett biologi kurs, ett marine biologi kurs og ett økologi kurs for å melde seg på kurs i dette sporet.
 • Folk, Politikk,

Spansk språk

Du må ta 1 spansk spanskkurs i løpet av din tid i Quito. Hvis du er student på begynnelsesnivå og ønsker å fortsette språkkursstudiet, tilbys en valgfri 1-spansk mellomkurs i spansk kurs senere i semesteret.

kurs

Kursene som tilbys på GAIAS kurs er undervist gjennom USFQ i en serie på fem påfølgende moduler. Den første modulen er undervist på USFQ Cumbaya campus i nærheten av Quito. Resterende moduler blir undervist på GAIAS campus på øya San Cristóbal. Alle kurs er undervist på engelsk. Kursene varierer per semester, men her er et eksempel på tidligere kurstilbud. Spansk Språkkurs (1 studiepoeng)

 • Begynner spansk
 • Mellomliggende spansk
 • Avansert spansk

Kursrelaterte utflukter

Selv om eventyret ditt begynner i Quito og Galápagos-øyene, tar kurs-relaterte utflukter og en ekstra-kurset tur med deg utover campus for å oppdage kulturer og tradisjoner i vertslandet. Destinasjoner, aktiviteter og læringsopplevelser varierer basert på sporet du deltar i.

rådgivning

I et direkte påmeldingsprogram er du påmeldt som en heltidsstudent hos en av våre internasjonale partnerinstitusjoner. Selv om din lokale vertsinstitusjon er hvor du tar kursene dine, er vi fortsatt her for å støtte deg fullt ut.

rådgivning

Å velge og registrere direkte på kurs i utlandet kan være forvirrende og overveldende. Vi tilbyr deg forhåndsrådgivning som er spesifikk for dine behov. Vårt mål er å gi støtte og veiledning gjennom hele søknaden og innskrivingsprosessen. Men våre rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i Quito, og Galápagosøyene, er våre ansatte tilgjengelig for å hjelpe deg med overgangen til ditt nye hjem.

Personell på stedet

Som en IES Abroad student direkte registrert på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) har du tilgang til IES Abroad ansatte på stedet som er spesielt tilpasset dine behov. Våre ansatte på stedet jobber sammen med deg og din lokale institusjon for å svare på spørsmål om faglige krav, bolig, trivsel og sikkerhet.

Brukerstøtte

Våre støttetjenester for direkte påmeldingsstudenter er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå dine studiemål i utlandet så effektivt og jevnt som mulig. Vi vet at du studerer i utlandet er et eventyr, og til tider kan du trenge hjelp eller bare noen til å snakke med. Derfor er våre ansatte der for deg.

bolig

Vi ønsker å sørge for at din største utfordring er å bestemme hvilke landemerker du vil se først eller oppdage den beste kaféen - ikke å finne et sted å bo der du føler deg komfortabel. Vi gjør vårt beste for å finne boliger som reflekterer hvordan de lokale studentene bor. Vårt mål er at når du forlater Ecuador, vil det føles som hjemme.

Homestays - Du vil bo i private hytter med familie eller señora i Quito og i Galápagosøyene. I Quito tilbys alle måltider unntatt lunsj i helgene. På Galápagos-øyene tilbys frokost og middag.

Studentliv

Orientering Når du ankommer i Ecuador, deltar du i en innledende orientering med IES Abroad på Quito Center og på USFQ Cumbayá campus med GAIAS-ansatte. Programmet er utviklet spesielt for studenter med direkte innmelding, og introduserer deg til programmet, medstudenter, Quito og Galápagos-øyene. Du vil også finne ut mer om emner som akademikere, boliger, transport og helse og sikkerhet. I tillegg CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

Fritidsaktiviteter

Valgfrie aktiviteter Du har muligheten til å delta i omtrent to til tre SCUBA dykk i forskjellige marine miljøer gjennom hele semesteret, mot en ekstra kostnad betalt på stedet. Selv om disse aktivitetene ikke kreves som en del av det akademiske programmet, koordineres de og ledes av GAIAS fakultet. Vær oppmerksom på at dykk ikke er garantert og kan endres basert på studentinteresse, tilgjengelighet for instruktører og lokale sikkerhetsforhold. IES Abroad studenter som ønsker å delta i dykk må ha Professional Association of Dive Instruktører (PADI) Open Water Diver Sertifisering for å delta på noen GAIAS-organisert dykk. Bevis for PADI Open Water Diver-sertifisering må gis til IES Abroad før programmet startes.

Kvalifikasjonskrav

 • 18 år
 • I god stand på hjemme skolen din
 • 2,8 GPA eller bedre på en 4,0 skala (GPA under 2,8 vil ikke bli vurdert)
 • Sophomore, junior eller senior står når programmet starter
 • Minst en generell biologi og en økologi kurs på høgskolenivå for Evolution og Marine spor.
 • Marine spor studenter må ha tatt en tidligere marine biologi klasse og vil kreve DAN forsikring for akademiske dykk (inkludert i programprisen)

Koste

Høst 2018

 • Undervisning: $ 15,620
 • Bolig: $ 4000
 • Forsikring: $ 230
 • Totalt: $ 19.850

Vurder disse prisene som utgangspunkt. Vi oppfordrer deg til å kontakte studiet i utlandet for å fastslå den faktiske kostnaden for deg når du tar stilling til økonomisk støtte, stipend, skolepolitikk og andre faktorer.

Program undervist i:
Engelsk
IES Abroad

Se 132 flere kurs fra IES Abroad »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 semester
Heltid studier
Pris
19,850 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Mai 31, 2019
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Mai 31, 2019