Våre generelle engelskkurs er rettet mot voksne som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper for utdanning eller yrkesformål. Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive.

Studentene mottar enten 15 timers undervisning hver uke (General English A) eller 22,5 timer undervisning hver uke (General English B). (General English A kjører ikke i løpet av sommeren.)

Undervisning

Melton College ønsker studenter velkommen hele året, unntatt to uker over julen. Våre generelle engelskkurs er rettet mot voksne som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper for utdanning eller yrkesformål. Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive. Hver student er tildelt en personlig veileder for å overvåke fremgang og å tilby oppmuntring og råd. Disse veiledningene er inkludert i avgiftene, men vi teller ikke dem som undervisningstid! Din veileder hjelper deg med å planlegge studiet og skreddersy din læring som passer dine behov, dette vil spesielt fokusere på din Melton E-learning konto. Mange av våre studenter fortsetter å ta en IELTS eksamen (Melton College er det eneste IELTS-senteret i York) for å fortsette sine studier på et britisk universitet.

Generell engelsk A: Halvdagsprogram

For studenter som ikke har tid til å følge hele dagens generelle engelskkursprogram, tilbyr vi en 15 timers undervisning per uke alternativ. Minimumsalder er 18. Vær oppmerksom på at dette kurset ikke løper i løpet av sommerkurset (25. juni - 3. september 2017).

Generell engelsk B: Heldagsprogram

Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive. Studentene mottar 22,5 timer undervisning hver uke. I tillegg til morgenopplæringen inkluderer et nøye strukturert ettermiddagsprogram ekstra lesing, lytteøvelse, talevansker (inkludert studentledede presentasjoner) og studiekompetanse for å få mest mulig ut av kurset. (I løpet av sommeren kan studentene i General Course dele klasser med de eldre Summer Course-elevene. Minimumsalder er 16. Studentene i alderen 16-17 kan imidlertid ikke delta i General English Course i løpet av sommeren, med mindre kurset avsluttes etter sommeren.) Som alle Melton College kurs, er undervisningstiden undervisningstid og inkluderer ikke pauser, opplæring eller forberedelser.

Guidet E-læring

Alle General English Course studenter kan bruke Melton College Guided e-learning system. Dette virtuelle miljøet hjelper elevene til å planlegge sine studier, kontakte andre studenter og delta i kollegialets sosiale liv. Studentene har fortsatt tilgang til systemet i 3 måneder etter avreise.

Viktige punkter

  • Minimumsalder Generell engelsk A: 18
  • Minimumsalder Generell engelsk B: 16 (18 i løpet av sommerkurset)
  • Maksimal alder: n / a
  • Maksimal klassestørrelse: 14
  • Gjennomsnittlig klasse størrelse (2016): 7

De fleste av de engelske kursstudentene er i alderen 23 år. Eldre studenter er velkommen til å delta hele året.

Rutetabell

Melton College ønsker studenter velkommen hele året, unntatt to uker over julen. Vårt program inkluderer en balanse mellom grammatikk, tale, lese, lytte og skrive.

Hver student er tildelt en personlig veileder for å overvåke fremgang og å tilby oppmuntring og råd. Vi arrangerer et fullt og variert sosialt program og kan introdusere deg til lokale idrettsforeninger og samfunn.

General English Course går fra 09: 15-12: 45 (General English A) eller 09: 15-15: 15 (General English B), mandag til fredag. Generell engelsk A har 15 klasser på 60 minutter hver uke. Generell engelsk B har 25 klasser per uke, 3 klasser på 60 minutter og 2 klasser på 45 minutter hver dag. I tillegg har alle elevene en ansikt til ansiktstrening i løpet av den første uken og deretter hver annen uke. Utflukter arrangeres jevnlig. Det er noen ganger en kostnad for aktiviteter og alltid en avgift for utflukter.

Skolepenger

  • Bookingavgift: £ 75
  • Generell engelsk A: £ 230.00
  • Generell engelsk B: £ 265.00
Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Melton College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
230 GBP
- General English A; 265 GBP - Generell engelsk B
Deadline
Etter sted
Etter dato