Generell engelsk språkkurs

David Game Management School Thailand

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Generell engelsk språkkurs

David Game Management School Thailand

Generell engelsk språkkurs

At David Game Management School, erkjenner vi at elever i Thailand krever engelsk språkopplæring for akademisk, sysselsetting og generelle formål. David spill College Konsernet har en lang og stolt historie undervise engelsk til internasjonale studenter. For eksempel, har konsernets Kensington Academy of English i Storbritannia (www.kensingtonacademy.com), som er akkreditert av British Council, drevet engelskspråklige programmer på alle nivåer for studenter fra ulike deler av verden på sine London lokaler siden 1978.

Medlemmene i vår undervisning fakultetet, som har mange års erfaring i å undervise engelsk til morsmål, vil være spesielt oppmerksom på nyansene knyttet til læring av engelsk som andrespråk.I tråd med vår forpliktelse til å betale oppmerksomhet til de individuelle behovene til våre studenter, gjennomfører vi kurs på ulike nivåer:

  • Innledende
  • Basic
  • Intermediate
  • AvansertInnledende Nivå

Den engelskspråklige kurs ved innledende nivå fokuserer på å bygge elementært nivå kompetanse på elevene. Som foreslått av tittelen, er det viktigste formålet med kurset å gi en innføring i engelsk språk til de studentene som har hatt svært lite eller ingen opplæring i sin fortid.

Gitt at de fleste elever på dette nivået vil kreve oversettelse og tolkning for å komme fram til en bedre forståelse av undervisningen som foregår, sørger vi for at både innfødte og internasjonale lærere blir brukt i en kombinert måte. Denne tilnærmingen gjør oss i stand til å fremskynde læring erfaringer til elevene slik at på slutten av kurset, vil det bli mulig for dem å bli komfortabel med det grunnleggende i språket i de områdene av å lese, skrive, lytte og snakke ferdigheter med spesifikke vekt på uttale og enkel grammatikk.

Regelmessig lekser og vurderinger er en del av programmet. På slutten av kurset vil alle elever bli pålagt å foreta en fremgang test. Etter fullført, vil David spill College, UK utstede en rapport og et Certificate of Achievement. Studentene vil også få mulighet til å gå videre til neste nivå engelsk språkkurs på David Game Management School.

Kurs Varighet: 3 måneder


Grunnleggende nivå

Den engelskspråklige kurs på grunnleggende nivå omfatter en deltakende pedagogisk metode. Vi søker å sikre at elevene er i stand til å utvikle sin grammatikk og vokabular for å oppnå et tilfredsstillende nivå av kompetanse i lesing, skriving, lytting og muntlige ferdigheter. På grunnleggende nivå, vil undervisningen foregå i mediet av engelsk språk, selv der det er nødvendig, vil studentene bli gitt støtte og hjelp i den thailandske språket slik som å lette tolkningen.

Kontinuerlig overvåking av utviklingen er gjort i form av ukentlige vurderinger som tester konkrete mål i forhold til grammatikk og ordforråd. Tilbakemeldinger gitt av lærerne vil gjøre det mulig elever til å arbeide for kontinuerlig steg-for-steg forbedring.

På slutten av kurset vil alle elever bli pålagt å foreta en fremgang test. Etter fullført, vil David spill College, UK utstede en rapport og et Certificate of Achievement. Vellykket studenter kan også gå videre til middels nivå engelsk språkkurs på David Game Management School.

Kurs Varighet: 3 måneder


Intermediate Level

Studenter som har fullført grunnleggende nivå engelsk språkkurs på David Management School eller de som allerede har tidligere vedtatt en anerkjent engelsk språktest vil kunne bli med mellomfag.Den er tilgjengelig både til elever som ønsker å ta det som et frittstående program og til de som allerede er registrert på en annen akademisk kurs hos David Game Management School.

Som med den grunnleggende kurs, de mellomliggende program sentre på deltakende tilnærming til undervisning. Utvikling av språkferdigheter er fremmet gjennom å involvere elever i gruppeaktiviteter og via regelmessige oppdrag.

Som med andre kurs, vil alle studentene bli pålagt å foreta en fremgang test på slutten av programmet, og etter vellykket gjennomføring, David spill College, vil UK utstede en rapport og et Certificate of Achievement. Elever som fullfører øvet kurs vil ha muligheter både når det gjelder sikring av arbeidsplasser som krever en viss grad av profesjonalitet i det engelske språket og i form av å forfølge videre studier.

Kurs Varighet: 3 måneder


Avansert nivå

På avansert nivå, sikrer vi at vår undervisning og læring strategier er rettet mot å forberede våre elever til slutt sitte for IELTS Test eller andre engelske standardiserte undersøkelser. Dette er hovedsakelig fordi alle studenter som forfølge studietilbudene ved David spill Management School må ta en anerkjent engelsk språktest før søknad til et universitet i utlandet for videre studier.

På avansert nivå, er vår undervisning og læring strategi som er basert på to premisser: legge til rette for forbedring av våre studentenes evne til å styrke sitt arbeid prospekter og forfremmelse muligheter og til å forfølge videre akademiske studier, og studentene til slutt ta IELTS Test etter vellykket gjennomføring av programmet.Vi har designet vårt kurs på denne måten slik at våre studenter ikke trenger å søke utenfor for støtte i sin forberedelse til videre studier. Imidlertid er det videregående kurs også åpent for de som ønsker å forfølge det som et frittstående program.

David spill Management School vil separat vurdere alle studenter ved slutten av kurset og etter vellykket gjennomføring, David spill College, vil UK utstede en rapport og et Certificate of Achievement. Gitt at de som fullfører videregående kurs vil ha oppnådd høyere nivå av ferdigheter i engelsk språk, vil det være mulig for dem å søke jobbmuligheter i organisasjoner innenfor en rekke sektorer der engelsk brukes for operative formål.

Kurs Varighet: 3 måneder


Opptakskrav

Selv om det er ingen formelle opptakskrav, sikrer vi at alle elevene sitter for en plassering test i begynnelsen.Dette vil gjøre oss i stand til å bestemme nivået av profesjonalitet av studentene før bekjenne dem videre til riktig kurs.


Private Veiledning

Vi tilbyr også privat veiledning for studenter som trenger individuell oppmerksomhet for å forbedre deres beherskelse av muntlig og skriftlig ferdigheter. Denne tilnærmingen er fleksibel for eleven som kan velge antall leksjoner og områder de ønsker å jobbe på

Leksjonene kan utformes for å møte studentenes spesifikke språkkrav, enten de er samtale, Business English eller mer spesialiserte områder som reiseliv, markedsføring og regnskap.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
3 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen