Les den offisielle beskrivelsen

Lær engelsk i selskap med likesinnede mennesker fra hele verden på dette svært populære kurset! Dette livlige og fantasifulle programmet vil hjelpe deg å kommunisere trygt og flytende i hverdags engelsk.

I løpet av leksjonene fokuserer vi på ferdigheter med å snakke, lytte, lese og skrive og gi maksimal tid til å lære og praktisere nytt vokabular, grammatikk, engelsktalende og idiomer.

Engelsk gjennom

Loxdale unike læringsprogram gir deg sjansen til å tilpasse læringsopplevelsen din. Som en del av kurset lærer du engelsk gjennom et annet emne for to leksjoner per uke. Dette kalles "English Through", og du kan velge mellom emner som eksamensforberedelse, historie, film, kunstgodkjenning, forretningsmessig engelsk, kreativ skriving, musikkvurdering og skrive en barnebok.

Loxdale Lecture Series

Som en del av vår forpliktelse til å gjøre studietiden så stimulerende og opplysende som mulig, nyter våre studenter en ukentlig forelesning på en tirsdag morgen som fokuserer på ulike aspekter av britisk liv. Populære foredrag har inkludert Homelessness, Ting å gjøre i London, British History, HIV og Terence Higgins Trust, Presentasjonsteknikker, Brighton Music Scene, London Arkitektur, Street Art, Akupunktur og Ernæring.

30 minutters samtaler

Hver mandag ettermiddag vil du kunne nyte en 30 minutters snakk. Disse livlige og interessante foredragene utforsker emner som Stonehenge, London Museer, Brighton Musikksteder, St. Georges Day, Guy Fawkes, Cambridge, The South Downs og Christmas i viktoriansk England.

Storbritannia i dag

Til slutt, gjennom vårt "Britain Today" -program vil du finne ut mer om det britiske samfunnet. Du vil ha to leksjoner hver uke på ulike aspekter av moderne Storbritannia, med temaer som velferd, utdanning, politisk og juridisk system.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Loxdale English Centre »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
1 - 30 uker
Heltid studier
Pris
- Prisen avhenger av type overnatting og lengden på oppholdet.
Deadline
Etter sted
Etter dato