Gourmet korte kurs

Le Cordon Bleu Ottawa

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Gourmet korte kurs

Le Cordon Bleu Ottawa

Gourmet Kort Kurs

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har en kulinarisk opplevelse, kommer et stort antall fra ulike fagfag og faglig bakgrunn . Noen ser etter å starte en ny karriere, og andre ønsker å kombinere sine interesser eller fremskritt i deres nåværende yrke. Våre studenter streber etter vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder, inkludert restaurantkjøkken, catering, restaurant og hotellledelse, journalistikk, rådgivning, mat service, mat styling og utdanning.

Noen av våre kommende kurs inkluderer: Molekylær Gastronomi - Avanserte Matsteknikker Første demonstrasjon: Mandag 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstrasjon: mandag 2. oktober 2017 | 5,00 til 7,00 pm Se som våre kokker demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i kjøkkenet! Demonstrasjonen er sikker på å stimulere kreativiteten din på kjøkkenet ved å bruke de nyeste avanserte teknikkene. Tour De France - Cuisine Monday, 18 september, 2017 til torsdag, 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har et rykte som mål for utmerket mat av en grunn! Fransk matlaging har utviklet seg over landets lange historie, og hver region har sine egne distinkte matvarer og unike ingredienser. Det er tolv store regioner i Frankrike når det gjelder mat og hver dag på kurset vil du dekke tre. Du lærer klassiske teknikker av en Le Cordon Bleu Chef, og du vil da gå inn i det praktiske kjøkkenet for å forberede utvalgte menyer som fremhever det aller beste av fransk mat. God appetitt! Introduksjon til Basic Pastry & Cuisine Mandag 25. september til torsdag 28. september 2017 | 12:00 - 16:00 Opplev hva det egentlig er å studere mat og konditori på Le Cordon Bleu Ottawa! Introduksjonen til bakverk og matlaging vil gi deg en ide om det fulle programmet, samt en solid jording på hva du kan forvente. Kort kurset åpner dørene til eventyrene av fransk mat og bakverk. Fra dag ett i kjøkken begynner du å lære grunnleggende kniv ferdigheter, vegetabilske kutt, grunnleggende franske kulinariske betingelser og hvordan å forberede og lage mat av kjøtt. Bakverkdelen vil lære deg de grunnleggende teknikkene for deig, basale entremeter som makaroner, sjokoladekake og sesongfruktterter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 27, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Information
Deadline
Locations
Canada - Ottawa, Ontario
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Canada - Ottawa, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen