Read the Official Description

LaSalle

Feltet av brukeropplevelsen, tilgjengelighet og brukervennlighet har blitt stadig mer aktuelt de siste årene på grunn av de store evolusjonære sprang av multimedia produkter. Det bruker enhet forholdet er i stadig utvikling og utvikling av bedrifter på jakt etter nye stiler av samhandling som overrasker og fidelicen sine brukere.

For å oppnå en tilfredsstillende brukeropplevelse teknisk kvalitet for en multimedie Produktet er ikke lenger nok. De faktorene som motiverer og tilfredsstille brukerne ofte avhenge av følelsesmessige, estetiske eller funksjonelle aspekter som kan være vanskelig å oppdage ved prøving og feiling. Dette praktisk kurs fokuserer på studiet av disse faktorene, hvordan du oppretter vellykket og godt tilpasset brukere av multimedia produkter og tjenester opplevelser.

Hva forberede dere?

  • Lære å definere produkter og fokusert på brukeropplevelsen tjenester.
  • Lære å bruke testmetoder med brukerne. Å vite bestemme tidspunktet for å bruke hver teknikk og type resultat du kan forvente fra hver.
  • Lære å utføre en tilgjengelighets prosjekt profesjonelt.
  • Lære å gjennomføre en usability prosjekt profesjonelt.
  • Oppnå kunnskap og ferdigheter som trengs for å studere brukeropplevelsen for noen brukerprofil eller produktkonsept.
  • Kjenner reglene og forskrifter om brukervennlighet og tilgjengelighet.
  • Stand til å gjennomføre et prosjekt brukervennlighet, tilgjengelighet og brukeropplevelse for alle typer produkter eller kunde.
  • Maste prosesser brukervennlighet eller tilgjengelighet i utviklingen av et prosjekt på nivået av kostnader, tidsplan og ressurser.
  • Tilegne seg teknisk kunnskap om ulike metoder for å skape prototyping.

Til den det måtte angå?

Input Profile

Programmet krever ikke en profil av spesifikke studier student på grunn av de store tverrgående disipliner relatert til brukervennlighet og brukeropplevelse. De profesjonelle profiler engasjert i denne disiplinen er varierte inkluderer: webdesignere, multimedia ingeniører, psykologer, markedsføring personell, journalister, publisister, etc.

Output Profile

Studentene skal være i stand til å gjennomføre et prosjekt brukervennlighet, tilgjengelighet og brukeropplevelsen for både nettsider og andre produkter og tjenester. Etter fullført hovedfagsstudenter vil ha tekniske ressurser for å implementere og tilpasse noen metodikk brukeropplevelsen til prosjektet de ønsker å gjennomføre.

Program taught in:
Spansk

See 17 more programs offered by laSalle Barcelona Postgraduate »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato