Grad i e-handel

laSalle Barcelona Postgraduate

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Grad i e-handel

laSalle Barcelona Postgraduate

videreutdanning

Den Grad i e-handel Den presenterer en innovativ og oppdatert program som tilpasser seg kravene fra markedet, og kombinerer teknikker for digital markedsføring og e-handel med ledelsen teknikker for å administrere en plattform for e-handel.

The Graduate Certificate i e-handel (PECOM) gir tilgang til Master i e-handel (Mecom), regnes som den 4. beste Masters i Spania industrien på e-business, i henhold til Eduniversal Ranking.

Dette programmet har som mål å gi kunnskap, ferdigheter og evner som er nødvendige for å forstå prosessene i e-handel og markedsføring på Internett. Det er ment å integrere og forbedre verktøy for virksomheten strategi for selskapet.

Hva forberede dere?

  • Tog fagfolk som er i stand til å designe, implementere og administrere e-handel plattformer i bedrifter.
  • Trening gründere til å kanalisere sine ideer, utvide sin funksjonelle spekteret og gir en komplett og innovativ visjon av alle nødvendige disipliner og beste praksis for e-handel sektoren.
  • Tren til analyse av markedsinformasjon og selskapet en strategisk ressurs, nøkkelen til implementering og forvaltning av digitale salgsområder som sikrer opprettholdelse av konkurranseevne og differensiering av selskapet.

Til den det måtte angå?

  • Fagfolk på områdene markedsføring, kommersielle, kommunikasjon, reklame og rådgivning ønsker å håndtere e-handel plattformer.
  • Fagfolk som ønsker å omdirigere sin karriere mot et nytt yrke med stor etterspørsel fra bedrifter.
  • Tekniske området fagfolk som trenger å fullføre sin opplæring i andre områder for å mestre med garantier plattform e-handel.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen