Read the Official Description

massagetherapy


(Hialeah, Miami, Homestead & South Beach studiesteder)

Kursmålet

Forberede studentene for undersøkelse av Statens Massasjeterapi Florida Council; og dermed bli en lisensiert massasje terapeut. Hjelpe elevene til å fylle med tillit og forberede dem for atmosfæren Massasje / spa i den virkelige verden.

Akademiske timer: 750

program Beskrivelse

Den Massasjeterapi Programmet er utviklet for å forberede studentene til å bidra fullt ut til helsesektoren og sikre velferd for kundene. Programmet tilbyr et omfattende pensum som overstiger landsgjennomsnittet timer som kreves av staten. Det gir også grunnleggende kunnskap, verktøy, etikk og oppførsel som studenten trenger for å tilfredsstillende måte utføre sin karriere som en massasje terapeut i alle fall, enten helsevesenet eller gi trøst til pasienten. Hvis drømmen er å jobbe i en medisinsk kontor, spa, treningsstudio, cruise eller starte en privat praksis massasje; vi vil hjelpe deg å komme dit. Uansett hvordan dette landets økonomi, folk er alltid på utkikk etter massasje terapeut for å håndtere stress og lindre smerte, ingen tvil, de tjenester som alltid vil være etterspurt. Hvis du ønsker en karriere som gir tilfredsstillelse av å hjelpe folk, evnen til å tjene til livets opphold, og et miljø med positive og spennende arbeid, det er vår massasjeterapeut program det riktige valget for deg!

program Outline

 • HIV / AIDS (3 timer)
 • MA101 BASIC MASSASJE TEORI & HISTORY (100 timer)
 • MA102 kliniske praksis (125 timer)
 • ALLIED MA103 modaliteter (100 timer)
 • MA104 yrkesetikk utøvere MASSASJE (21 timer)
 • MA105 medisinske feil (4 timer)
 • MA106 FLORIDA LOVER og REGLER FOR MASSASJE (25 timer)
 • MA107 FORRETNINGSPRAKSIS (25 timer)
 • MA108 massasje i spa INNSTILLING (22 timer)
 • Hydroterapi MA109 (25 timer)
 • MA110 ANATOMY / fysiologi / kinesiologi (260 timer)
 • Patologi MA111 (40 timer)

nødvendige tjenester

 • ALLIED modaliteter - pusteøvelser (5 Services)
 • ALLIED modaliteter - nakke / rygg / skulder (5 Services)
 • ALLIED modaliteter - utvalg av bevegelse (5 Services)
 • ALLIED modaliteter - Stretching (5 Services)
 • Stol massasje (50 Tjenester)
 • Full kroppsmassasje (50 Tjenester)
 • Hydroterapi - varmt håndkle BEHANDLING (5 Services)
 • HYDROPTHERAPY - Hydrocollator (5 Services)
 • Hydroterapi - VARM STONE MASSASJE (5 Services)
 • Sanitation (150 Services)
 • Hodebunnen / FACE / fotmassasje (5 Services)
 • Behandlingsplan (10 Services)

Alle klokkeslett og tjenester kreves av Department of Florida Health (DOH).

Merk: Alle programmene blir undervist i sykluser. Studenter kan starte når som helst i syklusen og fortsette å møte alle programkrav.

lønnet arbeid

The Higher Education Act of 1965 krever at skolene å gi yrkesopplæring en kvalifisert faglig program som forbereder studentene for lønnet arbeid. Nedenfor finner du informasjon om arbeidsmarkedsposisjonene som massasje terapi. Nettet linken vil gi informasjon for å fullføre oppgaver, informasjonsinnhold, kompetanse, arbeidsoppgaver, arbeidssammenheng, arbeidsområder, utdanning, interesser, stiler av arbeid, verdien av arbeid, relaterte yrker, lønn, sysselsettingsutvikling, blant andre kilder til ytterligere informasjon. Det følger også med frekvensen av "utdannet på tid," undervisning, avgifter, kost og losji, bøker og materiell, jobbsøking, og den gjennomsnittlige gjelden for lån gjort.

bøker

Milady teori og praksis av Therapeutic Massage Lærebok, Milady teori og praksis av terapeutisk massasje arbeidsbok og Essentials av Muskel Anatomy illustrert bok.

Utstyr / Materialer

Studentene vil få en uniform, en koffert med en datamaskin og en massasje kit med alle verktøy og materialer som trengs for å praktisere de nødvendige tjenester.

graduacion

Etter at studenten fullfører 750 timer, tjenester, eksamener og dekke alle finansielle forpliktelser til skolen, vil et diplom tildeles.

gjennomføringstid

Ferdigstillelse avhenger av antall timer studenten deltar ukentlig. Basert på en oversikt over 25 timer per uke, vil den normale ferdigstillelse tid være 7 måneder.

betalings~~POS=TRUNC måte~~POS=HEADCOMP

Skole og avgiftsbetalinger kan plasseres på en ukentlig eller månedlig basis. Den første innbetalingen må være oppfylt på den første dagen av klasse og på samme dag hver uke eller måned for den dagen. Føderal økonomisk støtte er tilgjengelig for de som kvalifiserer.

lønnet arbeid

The Higher Education Act of 1965 krever at skoler for å gi huseiere og fagfolk en kvalifisert treningsprogram for å forberede studentene for lønnet arbeid. Nedenfor finner du informasjon om yrker knyttet til massasje terapi. Den web link vil gi informasjon for oppgaver, kunnskaper, ferdigheter, evner, aktiviteter, arbeid, arbeid kontekst, arbeidsområde, utdanning, interesser, arbeidsstiler, arbeidsverdier, relaterte yrker, lønn og sysselsettingsutvikling, andre kilder og tilleggsinformasjon. Vi har også tatt med tid oppgradering rate, undervisning, avgifter, bolig, bøker og materiell, sysselsetting plassering rente og median gjeld påløper.

CIP-kode: 51,3501
Beskrivelse CIP: Massasjeterapi / Therapeutic Massage. Den massasje terapi karriere omfatter yrker som massasjeterapeut. SOC Kode: 31-9011
SOC beskrivelse: Massasje Terapeut
http://www.onetonline.org/link/summary/31-9011.00 kostnadene for hele programmet asistenciapara

artium kvoter Bøker og Materialer total
$ 9144,12 $ 100,00 $ 339,83 $ 9583,95
Overnatting og mat Totalt med losji og mat
$ 8488,00 $ 18,071.95
Global Positioning rate: 81,21%
Rate "utdannet i tide": 81%

Merk: Den samlede plassering rate ble beregnet ved hjelp av formelen for accrediting byrå.Studenter som søker om lån Massasjeterapi Programmet har en samlet gjeld på gjennomsnittlig lån på $ 6,534.00 etter endt utdanning. Månedlige innbetalinger for direkte lån programmet skal starte på $ 50,00. For å beregne mengden av den månedlige student lån betaling, kan du få tilgang til følgende web link www.finaid.org/calculators.

Medium private student lån gjeld etter endt utdanning: N / A
Median Loan institusjonelle lånegjeld etter endt utdanning: N / A

Program taught in:
Engelsk

See 35 more programs offered by Beauty Schools Of America »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
750 timer
Heltid studier
Pris
9,583 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato