Grad i Culinary Ledelse Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Grad i Culinary Ledelse Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

titrering data

  • Kvalifisering: Expert Tittel
  • Rettet mot: Fagfolk som ønsker å gjenopprette øke din karriere med en trening på høyeste nivå
  • Varighet: 4 måneder (18 februar til 18 juni)
  • Antall timer: 230h
  • Studiepoeng: 18 studiepoeng
  • Pris: 1,980 €
  • lærte fredag
  • Tilbys i: Spanish
  • Det undervises i: Castellón (Spania)

presentasjon

Opplev restaurantbransjen

Læreplanen av denne avdeling foreslår en total innlevelse i å håndtere et næringsmiddelforetak. Siden etableringen, for å kontrollere kostnader og strategisk organisasjon høres økonomisk planlegging. alle faktorer som definerer suksess for nye selskaper i sektoren vil bli anmeldt.

Et team av de beste

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.

Hvorfor studere denne graden?

  • Du vet markedet og forbrukertrender som styrer dagens gastronomiske sektor.
  • Du vil få verktøy til å lage en vellykket restaurantbransjen.
  • Du vil lære å styre en bedrift ved å spore de nødvendige parameterne.
  • Du vil håndtere verktøy koste ledelse, finans og skatt for å opprettholde kontinuerlig kontroll av virksomheten.
  • Du vil gjelde kriterier for å opprettholde konseptet total kvalitet i virksomheten.
  • Du vet førstehånds de mest vellykkede forretningsmodeller og vil være à jour med de nyeste trendene internasjonalt.
  • CEU Cardenal Herrera University og Gasma satse på en innovativ metodikk og en aktiv rolle studenter: praktiske økter, mesterklasser, workshops, besøk ...
  • Du vil lære av erfaringene og kompetansen til våre kokkelandslaget og ledende eksperter på Gastronomisk Management.
  • Du vil satse for nettverksbygging, og presse din egen kulinarisk samfunn gjennom kontakt med kokker og fagfolk som er involvert i utdanning.
  • Du vil lære gjennom en svært praktisk utdanning. Du vil lære ved å praktisere, administrere, matlaging.

adressert til

entreprenørskap

Målet med denne avdeling Expert er ikke bare trene de beste kokkene, men også fremtidige gründere i næringsmiddelindustrien. Fagfolk som trives på nye trender som beveger den internasjonale gastronomiske scene, nye konsepter og aktuelle verdier som preger sektoren.

  • Studenter Øvre / middels klasse matlaging og catering (Catering)
  • Restaurering fagfolk som ønsker å øke din karriere med en trening på høyeste nivå.
  • Universitetsutdannede i gastronomi og Culinary Arts
  • Universitetsutdannede i ledelse / Hotel Management and Tourism med spesifikk nevner i gastronomi og Catering

Program og metodikk

metodikk

  • Cardenal Herrera University og Gasma satse på en eksperimentell og motiverende format der studenten er hovedpersonen i sin opplæring. Målet er at studentene skal utvikle mest mulig ut av din faglige profil og få alle de ferdigheter som kreves av sektoren. Den beste måten å gjøre dette på er gjennom en innovativ og dynamisk metode. Derfor 80% av timene i denne avdeling Expert er viet til praktisk trening.
  • Klassene holdes i intensive økter på fredager mellom 9,00 og 18,30 med måltider i sentrum av seg selv, slik at studentene få mest mulig ut av denne matopplevelse. Studentene er dannet i praktiske-deltakende økter og arbeider med kokker av internasjonal referanse.
  • Vi fokuserer på erfaringsbasert læring utenfor klasserommet. Målet er at studenten kjenner og setter pris på arbeidet til ulike gastronomiske aktører: bønder, produsenter, distributører, laboratorier, ID i, etc. Alt under konstant oppsyn av trenere og kontinuerlig vurdering av kunnskap.

innhold

Tittel fagene tilby studentene både opplæring og verktøy og kunnskap om dagens forretningsmodeller for å lykkes i bransjen.

  • Opprettelse av Gastronomisk Forretnings: New forretningsmodeller gastronomi er et resultat av innovasjon i sektoren, må gjøre en pre-markedsundersøkelser og en dyp forståelse av dagens trender. Expert i denne tittelen vil gi deg de nødvendige verktøy for å designe din forretningsmodell og verktøy for å gjennomføre det.
  • Gastronomisk Business Management: Administrerende restaurant virksomhet krever kontroll over visse parametre som definerer tilstanden i selskapet til enhver tid. Du vil lære å sette mål, administrere ressurser og kontrollere kostnadene.
  • Gastronomisk Business Development: Making beslutninger om å utvide eller tilpasse en forretningsadresse nye markedskrav er et vendepunkt avgjørende for bærekraften i det. Du får nødvendig å ha en strategisk visjon av forretningsverktøy.

trenere

Tittel Expert vil ha en pedagogisk stab bestående av fagfolk og eksperter med lang erfaring og undervisning ferdigheter som utgjør vår kokkelandslaget. Det er stadig voksende utstyr og består blant annet av:

  • Internasjonalt anerkjente kokker.
  • Produsenter og eksperter på hvert område av produktet.
  • Forskere og eksperter på ID jeg.
  • Entreprenører catering og næringsmiddelindustrien.
  • Kulinariske eksperter.

registrering

Overskriften skal betales som følger:

  • Fee Påmelding: (* reembonsable i tilfelle av ikke-opptak) 150 €
  • Resten av beløpet: (* bekreftelse på opptak) 1,830 €
  • Totalt: 1,980 €

Deltakeravgiften inkluderer:

  • Alle undervisningsmateriell og råvarer som brukes i løpet av programmet.
  • Opplevelser utenfor klasserommet for å fullføre opplæringen.
  • uniform Gasma

opptak Process

Form: For å starte prosessen for å bli fylt ut skjemaet nederst på denne siden og gjøre betaling av registreringsavgift. Når det gjelder å velge som betaling bankoverføring, kan du sende bevis for betaling til profesionales@gasma.es retning, for å sette opp et personlig intervju.

Intervju: Innen 24 timer etter mottak av søknadsskjemaet, vil studenten gjennomføre et personlig intervju med et team av lærere og eksperter fra Gasma. Målet er å møte kandidatene, vurdere sine kunnskaper i sektoren og ferdigheter for programmet. Intervjuet ble gjennomført personlig eller via Skype, hvis ikke kan møte personlig. Etter intervjuet, kan fakultetet bestemme om du vil lage en personlig kunnskap test for å vurdere kandidater.

Resultater: Når personlig intervju (og kunnskapen test dersom det anses nødvendig), er programmer evaluert og enrollees vil formidle resultatet av innleggelser prosessen. Hvis du er innlagt, vil en e-postbekreftelse og anmodning om utbetaling av reservasjonen avgiften, som kan finne sted innen 48 timer, enten ved elektronisk betaling (virtuell POS eller Paypal) eller bankoverføring sendes.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk


Sist oppdatert February 10, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Duration
Varighet
4 måneder
Deltid
Price
Pris
1,980 EUR
totalpris
Information
Deadline
Locations
Spania - Castellón de la Plana, Valencian Community
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates