Graduate Certificate in Business Practice

University of Technology Sydney

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Certificate in Business Practice

University of Technology Sydney

Kurset er utviklet for fagfolk som ønsker å styrke sin karriere ved å utvide deres analytiske ferdigheter og ledelsesevne. Den inneholder: Anvendt og tilpasset opplæring i sentrale disiplinbaserte og tverrfaglige verktøy og metodikker anvendt, arbeidsintegrert problemløsing med fokus på å identifisere og analysere komplekse problemer og muligheter i digitale sammenhenger utvikling av lederskap og evner alle fag undervises i intensiv modus over hele fredager og lørdager, noe som betyr at elevene kan fortsette å jobbe mens de studerer, søker det de lærer med en gang på jobbene sine; ukentlige økter er kun planlagt for vurdering i klassen og gruppesamarbeid og veiledning av ledende akademikere fra UTS Business School som er tilknyttet eksperter fra andre UTS fakulteter; Studentene engasjerer også med et omfattende nettverk av assistenter og næringslivspartnere en kohortmodell som fremmer utviklingen av varige relasjoner med likesinnede jevnaldrende.

Kurset forbereder studentene de viktigste kunnskaper og metodikker som trengs for å identifisere, forstå og analysere komplekse utfordringer i raskt skiftende digitale miljøer. Fokus er på å utvikle: analytiske tenkere som identifiserer utfordringer som integrerer ulike tenkere som integrerer ulike perspektiver for å håndtere komplekse utfordringer effektive kommunikatorer som engasjerer seg med ulike målgruppeansvarlige ledere som kritiserer forretningspraksis og fremover tenkere som planlegger endringer i et digitalt miljø.

Kurset er egnet for studenter fra forretnings-og ikke-forretningsmessig bakgrunn som søker å oppskalere og utvikle evnen til å analysere og forstå komplekse utfordringer og muligheter som kan forandre organisasjoner. Karrieremuligheter omfatter en rekke lederroller med fokus på å drive transformasjonsendringer i store, private, offentlige og ideelle organisasjoner, samt i små og mellomstore bedrifter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
19,015 AUD
i AUD per 24 kb sesjon
Information
Deadline
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen