Read the Official Description

Kurset er utviklet for fagfolk som ønsker å styrke sin karriere ved å utvide deres analytiske ferdigheter og ledelsesevne. Den inneholder: Anvendt og tilpasset opplæring i sentrale disiplinbaserte og tverrfaglige verktøy og metodikker anvendt, arbeidsintegrert problemløsing med fokus på å identifisere og analysere komplekse problemer og muligheter i digitale sammenhenger utvikling av lederskap og evner alle fag undervises i intensiv modus over hele fredager og lørdager, noe som betyr at elevene kan fortsette å jobbe mens de studerer, søker det de lærer med en gang på jobbene sine; ukentlige økter er kun planlagt for vurdering i klassen og gruppesamarbeid og veiledning av ledende akademikere fra UTS Business School som er tilknyttet eksperter fra andre UTS fakulteter; Studentene engasjerer også med et omfattende nettverk av assistenter og næringslivspartnere en kohortmodell som fremmer utviklingen av varige relasjoner med likesinnede jevnaldrende.

Kurset forbereder studentene de viktigste kunnskaper og metodikker som trengs for å identifisere, forstå og analysere komplekse utfordringer i raskt skiftende digitale miljøer. Fokus er på å utvikle: analytiske tenkere som identifiserer utfordringer som integrerer ulike tenkere som integrerer ulike perspektiver for å håndtere komplekse utfordringer effektive kommunikatorer som engasjerer seg med ulike målgruppeansvarlige ledere som kritiserer forretningspraksis og fremover tenkere som planlegger endringer i et digitalt miljø.

Kurset er egnet for studenter fra forretnings-og ikke-forretningsmessig bakgrunn som søker å oppskalere og utvikle evnen til å analysere og forstå komplekse utfordringer og muligheter som kan forandre organisasjoner. Karrieremuligheter omfatter en rekke lederroller med fokus på å drive transformasjonsendringer i store, private, offentlige og ideelle organisasjoner, samt i små og mellomstore bedrifter.

Program taught in:
Engelsk

See 57 more programs offered by University of Technology Sydney »

Last updated November 20, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Jan. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
19,960 AUD
i AUD per 24 kb sesjon
Deadline
By locations
By date
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Sluttdato