Graduate Certificate in Food and Nutrition Management (FDNM)
Georgian College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Barrie, Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
CAD 9 656 / per semester *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
* Anslått internasjonale studieavgifter og tilleggsavgifter totalt, per studieår. Se linken http://www.georgiancollege.ca/finance-and-fees/tuition-and-ancillary-fees/ for mer informasjon.
Introduksjon
Studentene forbereder seg på å administrere en matavdeling mens de overholder profesjonelle standarder, kvalitetsstyringsprogrammer, ernæringsmessige og sunne livsprinsipper og markedsførings- og salgsfremmende aktiviteter. Studentene lærer å bruke en rekke mer komplekse funksjoner som støtter organisatorisk effektivitet, inkludert støtte for utforming av mat og ernæringsplan for menneskelige ressurser, økonomisk analyse og kontroll og samarbeid i utarbeidelsen av en organisasjons forretningsplan eller plan for kundepleie. Programkompetanse brukes til vurdering, analyse og problemløsning med hensyn til ernæringsbehov og diagnoser.
Food and Nutrition Management -programmet er akkreditert av Canadian Society of Nutrition Managers (CSNM).
Deltidsleveringsalternativ
Vi tilbyr også et deltidsleveringsformat for dette programmet:
- Fullfør programmet på tre år, inkludert to feltplasseringer
- Tidsplanen inkluderer to kurs per semester, tilgjengelig om kvelden
- Registrer deg kurs for kurs
- Søk hvis du har tidligere videregående opplæring - for eksempel grad eller diplom - fra et akkreditert universitet eller høyskole
Opptak
Stipend og finansiering
Priser, stipend og stipend
Videregående utdanning er en investering i fremtiden din. Vi vet at mange studenter synes det er vanskelig å få endene til å møtes, og det er grunnen til at vi tilbyr så mange alternativer for å hjelpe deg med å betale veien til eksamen.
Georgian tilbyr priser, stipender og stipender til studenter fra alle samfunnslag - innenlands, internasjonalt og urfolk, heltid og deltid, første år, kommende kandidater og alle i mellom. Dette har du råd til!
Læreplan
Semester 1
- FDNM 1000 Human Resource Management
- FDNM 1001 Økonomi og regnskap
- FDNM 1003 Sykdom og funksjonshemming
- FDNM 1004 Professional Issues in Food and Nutrition Management
- FDNM 1005 Kvalitetsstyring - Sanitet
- TREC 1014 Biologiske vitenskaper i terapeutisk rekreasjon
Semester 2
- FDNM 1006 Klinisk ernæring
- FDNM 1007 Matmodifikasjon
- FDNM 1009 Essentials of Basic Food Service Management Principles
Feltplassering
- FDNM 1014 Feltplassering 1
Semester 3
- FDNM 1008 avansert klinisk analyse
- FDNM 1010 Food Service Management - Avansert
- FDNM 1011 Food and Nutrition Management - Facility Design
Feltplassering
FDNM 1015 Feltplassering 2
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Ditt mat- og ernæringsledelse-sertifikat gir deg mange karrieremuligheter
Nyutdannede er i stand til å administrere ulike områder innen ernæringspleie, matlaging og matservering. Vellykkede kandidater kan velge å følge karriereveier innen helsevesen, aldershjem, langtidspleie, trenings- og velværefasiliteter, utdanningsinstitusjoner, leirer, barnehager og samfunns- eller kommersielle omgivelser.