Graduate Certificate in Liberal Studies

Generelt

6 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Våre utdannede programmer, hver med forskjellige programkrav, er basert på og er fullt kompatible med de etablerte europeiske og amerikanske utdanningssystemene . De europeiske retningslinjene for høyere utdanning er omtalt i Bologna-avtalene. Når et minimum antall studiepoeng er opptjent, kan en forespørsel om oppgradering sendes inn. Ikke alle programmene tilbys på alle universiteter. Se programplanen for ytterligere detaljer.

kurs

Graduate kurs er delt inn i kjerne kurs og spesialisering kurs. Valgfag kan velges fra noen av de planlagte kursene som tilbys på kandidatnivå. Spesialiseringskurs er planlagt basert på påmeldinger og kan ikke være tilgjengelig på alle universiteter. Spesialiseringskurs planlagt er tilgjengelig for alle studenter også som valgfag. Se programplanen for ytterligere detaljer. Se kursoversikten for listen over tilgjengelige kurs. Studentene anbefales å fullføre kurs og tjene studiepoeng på høyeste nivå mulig.

Programkrav

  • Totalt 12 studiepoeng
  • Valgfag 12 studiepoeng / 6 emner

Bytte til et annet program når studiene har startet, er mulig så lenge programkravene er oppfylt ved slutten av studiene. Derfor bør beslutningen om å bytte gjøres så tidlig som mulig for å unngå å ikke oppfylle programkravene innenfor den planlagte varighet.

Opptakskrav

  • Kunnskaper i det engelske språket.
  • Bachelorgrad (eller tilsvarende).
    • Det skilles ikke mellom faglige eller profesjonelle bachelorgrader.
    • Grader med 180 europeiske studiepoeng eller 120 amerikanske semesterpoeng betraktes som ekvivalente.
    • Studenter som ikke har bachelorgrad eller tilsvarende, bør søke om en bachelorgrad, eller for bachelorutdanningsprogrammet.

Karriereperspektiv

Våre studieprogrammer og kurs er karriereorienterte i naturen og gir studentene høy grad av fleksibilitet gjennom deres studium. Med fokus på et bredt spekter av spesialiserte fagområder, er studentene utstyrt med de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å lykkes i dagens globale økonomi, og er forberedt på et bredt spekter av faglig utvikling og karrieremuligheter.

Graduate programmer er et utmerket valg for nylige høyskole og universitetsstudenter som ønsker å se deres brukbarhet i dagens arbeidsmarked økning ved å engasjere seg i strenge og akademisk utfordrende graduate studier for å få en relevant akademisk kvalifikasjon innen liberal arts.

Etter oppgradering begynner eller begynner studentene først og fremst sine karrierer med mellomposisjoner på toppnivå i nasjonale og multinasjonale selskaper og organisasjoner i ulike økonomiske sektorer. Studentene kan også velge å fortsette sine studier uten avbrudd i nesten noen av våre andre høyere og høyere utdanningsprogrammer for å forbedre sine karrieremuligheter.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Les mer

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Minimér
Barcelona , Brussel , Madrid , Zürich , Tokyo , Antwerpen + 5 Mer Mindre