Graduate Degree Certificate in Energy Management

Generelt

Programbeskrivelse

Led transformasjonen av energisektoren, et globalt ansvar

Graduate Degree Certificate in Energy Management var designet for å hjelpe ingeniører, direktører og gründere med å utvikle de spesialiserte ferdighetene og kunnskapene som kreves for å bli eksperter i energisektoren for effektivt å lede organisasjoner og prosjekter innen energibransjen. Disse spesialiserte lederne må kunne utføre økonomiske, sosiale og miljømessige evalueringer, samt utforme innovative og bærekraftige forretningsmodeller.

Format

Deltid

Varighet 1 år
plassering Monterrey
Programinntak september
Språk engelsk og spansk

En pioner som er postgraduate i Mexico

Den meksikanske energisektoren gjennomgår en stor transformasjon, og det er grunnen til at EGADE Business School designet denne pionergraden i Mexico, beriket med en blandet tilnærming, noe som gir store muligheter for denne raskt skiftende industrien. Denne graden er rettet mot fagpersoner som ønsker å mestre kompleksiteten i energisektoren.

Bli en av de første ledende ekspertene innen energisektoren i Mexico

Den spesifikke læreplanen og formatet til denne spesielle fordypningen ble designet for å drive dine ferdigheter og kunnskaper gjennom en grundig læringsopplevelse, slik at du kan bli en konsekvensfull leder i styring og oppretting av strategiske prosjekter for energisektoren. Noen av de viktigste fordelene med dette programmet inkluderer følgende:

 • Muligheter for å samhandle og utveksle erfaringer med eksperter fra både offentlig og privat sektor av energimarkedet.
 • Kurs med fokus på økonomiske områder som en subspesialisering.
 • Et grundig blikk på reguleringstiltak , spesielt i Mexico, for eksempel markedsstruktur og private selskapsdeltakelse.
 • Et utøvende format med fleksibilitet til å balansere din profesjonelle suksess med dine personlige og arbeidsinnsatser
 • Tilgang til et fakultet som består av internasjonalt anerkjente professorer sammen med veiledning og deltakelse fra bransjeledere i forelesninger og økter.

Lær mer om opptaksprosessen

Opptak til denne spesialiseringen er svært konkurransedyktig. EGADE Business School opptakskomité evaluerer den faglige og profesjonelle erfaringen til hver enkelt søker med det formål å vurdere potensialet for akademisk suksess og profesjonell vekst.

Opptakskrav

Profesjonell erfaring 5 - 8 år
Aldersgruppe 30. – 35
utdanning Avgangselever
Minimum / gjennomsnittlig GMAT 550/600
Språk Engelsk ferdighetseksamen (TOEFL, IBT eller tilsvarende)
Tilleggskrav
 • Applikasjonsform
 • Opptaksprøvepoengsum (PAEP eller tilsvarende)
 • To profesjonelle anbefalingsbokstaver
 • Oppdatert CV Offisiell dokumentasjon
 • Engelsk ferdighetsbevis (TOEFL eller tilsvarende)
 • En redegjørelse for hensikt
 • Intervju med programleder eller fakultetsmedlem
Sist oppdatert okt. 2019

Om skolen

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Les mer

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Minimér
Mexico City , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Mer Mindre