Kurset

Graduate Diploma Conservation Studies er et intensivt ett-årskonverteringskurs som tar sikte på å gjøre det mulig for nyutdannede med ikke-bevaringsbakgrunn å fremme sine kunnskaper og ferdigheter.

Studentene har muligheten til å få tilgang til en rekke analyseutstyr og lære av utøvere med lang erfaring. De kan også dra nytte av teamets sterke bånd med museer, profesjonelle organer og kulturminner.

I løpet av dette kurset forventes det at studentene produserer sine egne porteføljer med spesialiserte tegninger og fotografier, og har sjansen til å utvikle tekniske ferdigheter for behandling av historiske gjenstander. Studentene blir oppfordret til å dra nytte av mulighetene til å involvere seg i levende prosjekter.

Forskningsområder, Prosjekter

University of Lincoln Center for Conservation and Culture Heritage ble dannet i 2011 for å koordinere akademisk forskningsaktivitet innen bevaring, historie og vitenskap i forhold til kulturarvssektoren.

Medlemmene deler en interesse for historisk materiell kultur og bevaring og analyse. De har tilgang til vitenskapsbaserte metodologier for materialanalyse og den historiske ekspertisen som er nødvendig for å formulere betydningen av denne analysen. Medlemmene jobber med museumssektoren som konservatorer, kuratorer og konsulenter.

Forskningstemaene til gruppen inkluderer arkitektonisk malingsforskning, kulturhistorie og historiske og eldgamle materialer.124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpg Lizzie George / Unsplash

Hvordan du studerer

Studentene har tilgang til et bredt utvalg av historiske materialer og kan fokusere på sin botemiddelbehandling og forebyggende bevaring.

Sammensetningen og leveringen av kurset er forskjellig for hver modul og kan omfatte forelesninger, seminarer, workshops, uavhengig studie, praktisk arbeid i konserveringslaboratorier, forskning og en-til-en-læring.

Kontakt timer og uavhengig studie

Ukentlige kontakt timer på dette programmet kan variere avhengig av de enkelte modulene og studietrinnet. Studien på høyere nivå innebærer en betydelig del av uavhengig studie, utforsker materialet dekket av forelesninger og seminarer. Som hovedveiledning forventes det å bruke minst to til tre timer i en uavhengig studie for hver time i klasselever. For mer detaljert informasjon vennligst kontakt programlederen.

moduler

Nivå 3

  • Anvendte praktiske ferdigheter (Core).
  • Konserveringsprosesser (Core).
  • Conservation Science (Core).
  • Conservation Theory (Core).
  • Dokumentasjonsteknikker (kjerne).
  • Forebyggende konservering (kjerne).

† Noen kurs kan tilby valgfrie moduler. Tilgjengeligheten av valgfrie moduler kan variere fra år til år, og vil bli gjenstand for minimum studentnummer som oppnås. Dette betyr at tilgjengeligheten av spesifikke valgfrie moduler ikke kan garanteres. Valgfritt modulvalg kan også påvirkes av tilgjengeligheten til personalet.

Hvordan blir du vurdert

Metoder for vurdering

Studenter på dette kurset kan vurderes gjennom kurs som består av en presentasjon, et essay, en fremdriftsprøve, rapporter, praktisk arbeid og porteføljer av tegninger og fotografier.

Vurdering tilbakemelding

University of Lincoln policy for vurdering tilbakemelding har til hensikt å sikre at akademikere vil returnere kursopplæringer til deg raskt - vanligvis innen 15 virkedager etter innsendingsdatoen.

Inngangskrav 2020-21

Honours degree in any disciplin or equivalent professional experience.

Utenlandske studenter vil bli pålagt å demonstrere engelskkunnskaper som tilsvarer IELTS 6.0 samlet sett, med minimum 5,5 i hvert element.

Hvis du ikke oppfyller de ovennevnte IELTS-kravene, kan det hende du kan delta på et av våre kurs i engelsk og akademisk studiekompetanse. Disse spesialistkursene er utviklet for å hjelpe studentene til å oppfylle kravene i det engelskspråklige for det tiltenkte studiet.

Program undervist i:
  • English (UK)
University of Lincoln
Sist oppdatert November 5, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
15,900 GBP
internasjonalt - hjem / EU; £ 9250
Frist
jan. 15, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
aug. 2021
Søknadsfrist
jan. 15, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
jan. 15, 2020
Sluttdato
aug. 2021

Change your World at the University of Lincoln | University of Lincoln