Graduate Diploma in Conservation Studies

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Graduate Diploma Conservation Studies er et intensivt ett-årskonverteringskurs som tar sikte på å gjøre det mulig for nyutdannede med ikke-bevaringsbakgrunn å fremme sine kunnskaper og ferdigheter.

Studentene har muligheten til å få tilgang til en rekke analyseutstyr og lære av utøvere med lang erfaring. De kan også dra nytte av teamets sterke bånd med museer, profesjonelle organer og kulturminner.

I løpet av dette kurset forventes det at studentene produserer sine egne porteføljer med spesialiserte tegninger og fotografier, og har sjansen til å utvikle tekniske ferdigheter for behandling av historiske gjenstander. Studentene blir oppfordret til å dra nytte av mulighetene til å involvere seg i levende prosjekter.

Forskningsområder, prosjekter og emner

University of Lincoln Center for Conservation and Culture Heritage ble dannet i 2011 for å koordinere akademisk forskningsaktivitet innen bevaring, historie og vitenskap i forhold til kulturarvssektoren.

Medlemmene deler en interesse for historisk materiell kultur og bevaring og analyse. De har tilgang til vitenskapsbaserte metodologier for materialanalyse og den historiske ekspertisen som er nødvendig for å formulere betydningen av denne analysen. Medlemmene jobber med museumssektoren som konservatorer, kuratorer og konsulenter.

Forskningstemaene til gruppen inkluderer arkitektonisk malingsforskning, kulturhistorie og historiske og eldgamle materialer.

124245_photo-1544213456-bc37cb97df74.jpgLizzie George / Unsplash

Hvordan du studerer

Studentene har tilgang til et bredt utvalg av historiske materialer og kan fokusere på sin botemiddelbehandling og forebyggende bevaring.

Sammensetningen og leveringen av kurset er forskjellig for hver modul og kan omfatte forelesninger, seminarer, workshops, uavhengig studie, praktisk arbeid i konserveringslaboratorier, forskning og en-til-en-læring.

Kontakt timer og uavhengig studie

Ukentlig kontakttid på dette programmet kan variere avhengig av de enkelte modulene og stadiet i studien. Studiet på forskningsnivå involverer en betydelig andel av uavhengig studie, og utforsker materialet som dekkes i forelesninger og seminarer. Som en generell guide forventes det at studenter tilbringer minst to-tre timer i en selvstendig studie for hver time i klassen. For mer detaljert informasjon, kontakt programlederen.

moduler

Nivå 3

  • Anvendte praktiske ferdigheter (Core).
  • Konserveringsprosesser (Core).
  • Conservation Science (Core).
  • Conservation Theory (Core).
  • Dokumentasjonsteknikker (kjerne).
  • Forebyggende konservering (kjerne).

† Noen kurs kan tilby valgfrie moduler. Tilgjengeligheten av valgfrie moduler kan variere fra år til år, og vil bli gjenstand for minimum studentnummer som oppnås. Dette betyr at tilgjengeligheten av spesifikke valgfrie moduler ikke kan garanteres. Valgfritt modulvalg kan også påvirkes av tilgjengeligheten til personalet.

Hvordan blir du vurdert

Metoder for vurdering

Studenter på dette kurset kan vurderes gjennom kurs som består av en presentasjon, et essay, en fremdriftsprøve, rapporter, praktisk arbeid og porteføljer av tegninger og fotografier.

Vurdering tilbakemelding

University of Lincoln policy for vurdering tilbakemelding har til hensikt å sikre at akademikere vil returnere kursopplæringer til deg raskt - vanligvis innen 15 virkedager etter innsendingsdatoen.

Inngangskrav 2020-21

Honours degree in any disciplin or equivalent professional experience.

Utenlandske studenter vil bli pålagt å demonstrere engelskkunnskaper som tilsvarer IELTS 6.0 samlet sett, med minimum 5,5 i hvert element.

Hvis du ikke oppfyller de ovennevnte IELTS-kravene, kan det hende du kan delta på et av våre kurs i engelsk og akademisk studiekompetanse. Disse spesialistkursene er utviklet for å hjelpe studentene til å oppfylle kravene i det engelskspråklige for det tiltenkte studiet.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimér