Graduate Diploma in Sports Media

University of Technology Sydney

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Diploma in Sports Media

University of Technology Sydney

UTS unike arrangement med Sydney Cricket Ground Trust gir en rekke muligheter for studenter på tvers av idrettsregler, og legger til et internt, praktisk element til alle aspekter av kurset. Studentene står bak kulissene og foran handlingen. Kurset er levert av lærere fra UTS 's School of Communication og Business School sammen med ledende yrkesutøvere. Det legges vekt på å levere både praktiske og reflekterende læringsmuligheter, slik at kandidater er doers og tenkere, og har både praktiske og strategiske ferdigheter.

Nyutdannede fra programmet har sterke og fleksible forsknings-, rapporterings- og produksjonsferdigheter, og en kritisk forståelse av moderne sportsmedier har evnen til å jobbe på tvers av plattformer, kanaler og disipliner i digitale og fremvoksende miljøer er nyskapende utøvere og agile tenkere som er i stand til å utvikle seg nye ideer, løse problemer og engasjere publikum strever seg mot industriposisjoner bevæpnet med en god forståelse av nåværende etiske, faglige og politiske debatter i sport.


Karrieremuligheter inkluderer: reporter, produsent, presentatør og redaktør i alle former for sportsmedier og sportslige organer, byråer og tilhørende private og offentlige organisasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
1 - 1.5 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
15,900 AUD
i AUD per 24 kb sesjon
Information
Deadline
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen