Dette noncredit sertifikatet programmet er utviklet for bedriftens fagfolk med krevende timeplaner som ønsker å lære om temaer som finansielle markedene, regnskapsanalyse, internasjonale corporate finance, forsikring og risikostyring, investeringer anomalier, og finansiering selskapet vekst.


The Philosophy av programmet

Vi er her for å hjelpe deg å lære. Vi tar imot spørsmål i diskusjoner, og du vil føle deg fri til å snakke med professorer etter klasse. Vi vil gjøre alt for å hjelpe deg å skaffe den informasjonen og utvikle de ferdighetene du trenger.

Utfyllende avlesninger for alle forelesninger er gitt for å tillate deg å utforske temaer av interesse i større dybde.

Det finnes en rekke perspektiver på økonomi, og mange økonomiske problemer kan angripes på forskjellige måter. Derfor utsetter vi deg til en rekke professorer og gjesteforelesere, hver med sine egne synspunkt.

Vi bryr oss om dine erfaringer og du vil få fra vår kompetanse. Vi ber deg om å evaluere hver økt og professor. Vi tar gjerne imot spørsmål og kommentarer om hver klasse.


GFCP - Hvordan vil du dra nytte
Målet med dette programmet er å hjelpe deg skjerpe din økonomiske kompetanse og ferdigheter. I løpet av dette unikt designede programmet, vil du:

- Være oppdatert på de nyeste trender og teknikker innen økonomistyring.
- Få en fungerende kunnskap om relevante økonomiske begreper og metoder som kan brukes på din nåværende virksomhet situasjoner.
- Forbedre din karriere vekstmuligheter.
- Delta i å stimulere klasserom diskusjoner med en sammensatt gruppe av ekspert akademikere og dyktig bedriftsledere som bringer deres kollektive erfaringer og perspektiver for å bære på en rekke problemstilling.
- Nettverk konstruktivt med ledere, ledere og gründere fra et bredt spekter av bedrifter, bransjer og bakgrunner.
- Utvide din økonomiske horisonten "i dag" - ". Dag" i stedet for
- Få en mye verdsatt "Graduate Finance Certificate" fra SMU velkjente Cox School of Business.
- Hvis du er medlem av Texas Society of CPA, vil du tjene videreutdanning Credit.
- For leger som er medlemmer av Dallas County Medical Society, 12 timer uformelle CME's er tilgjengelige for hvert trimester.


GFCP - Content

Kontaktpersoner i programmet er utsatt for et bredt spekter av emner slik at de kan tilegne seg finansiell informasjon og kompetanse avgjørende for suksess. Supplerende målinger er forutsatt å tillate deg å utforske temaer av interesse i større dybde. Lyd og / eller video-tape er tilgjengelig for alle økt som du savner.

Vi tror presentasjonen av brede teori, anvendt på konkrete saker og eksempler, gir den mest umiddelbare resultater for våre deltakende ledere, deres karrierer, og deres selskaper.

Se 9 flere kurs fra Cox School of Business, Southern Methodist University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
6 måneder
Deltid
Pris
- Prisen er ikke nevnte
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato