I sitt 17 år, og tilbyr Graduate Marketing Certificate Program (GMCP) ved SMU Cox deltakerne en unik mulighet for personlig og faglig utvikling. Den GMCP, designet for folk som ønsker å øke sin markedsføring ferdigheter og få eksponering mot de nyeste markedsføring fremskritt og trender, gir fagfolk med verktøy til å forbli salgbar i en stadig endrede næringslivet. Klassene for det kommende programmet starter mandag 11. september 2006.


Program Oversikt

Den SMU Cox Graduate Marketing Certificate Program er ulikt noe tilbys i utøvende utdanning i

Dallas / Fort Worth området. Programmet er differensiert etter sin integrering av faglig og praktisk læring. Klassene er lært gjennom en kombinasjon av metoder, herunder bruk av en MBA-level marketing lærebok, case studies, team prosjekter, og klasserom diskusjoner. Vi trekker fra de beste av Cox fakultetet og samfunnet bedriftsledere til å instruere GMCP kurs. Alle deltakerne har tilgang til instruktører og programmet regissøren å svare på spørsmål og gi innsikt. Mange bedrifter registrere sine nye ledere årlig i GMCP for kontinuerlig utvikling. Den Cox GMCP har styrket de ferdigheter, kunnskapsrike, og tillit hos mange fagfolk i og utenfor innen markedsføring, se hvordan vi kan gjøre en forskjell for deg.

Hver trimester består av sju økter, som møtes mandag kveld fra 06:30 til 21:20 Kurset kan tas for en bokstavkarakter, eller du kan velge bestått / ikke bestått alternativet.


Hvordan du vil dra nytte

Målet med Graduate Marketing Certificate Program (GMCP) er å hjelpe deg med å utvide markedsføring, øke markedsføring ferdigheter, og utsette deg for nye markedsføring perspektiver og ideer. I løpet av dette unikt designede programmet, vil du:

- Få innsikt i de nyeste markedsføring trender og teknikker
- Utvikle salgbare ferdigheter som kan brukes i karrieren din nå
- Forbedre markedsføring kunnskap "i dag" i stedet for "en dag"
- Lær av proffene med reelle virksomhet erfaring i markedsføringsledelse
- Bruk din utvidede kunnskaper i en realistisk, team-basert markedsføring simulering
- Motta en høyt verdsatt Graduate Mark eting Certificate fra SMU er internasjonalt rangert Cox School of Business
- Bli med i SMU Cox samfunnet, og dra nytte av de mange høyttaleren serien og forretningsarrangementer vi tilbyr


Content & Schedule

Den Cox GMCP vil utsette deg for et bredt spekter av emner som vil hjelpe deg å skaffe markedsføring kunnskaper og ferdigheter avgjørende for din suksess. Gjennom supplerende tekst opplesninger, spesielle diskusjonsgrupper, "break-out sesjoner," case studies, business simuleringer, og gjesteforelesere, vil du ha muligheten til å konsentrere seg om din individuelle markedsinteresser.

Vi tror presentasjonen av brede teori anvendt på konkrete tiltak trinn og eksempler, gir den mest umiddelbare resultater for våre deltakende ledere, deres karrierer, og deres selskaper.


Program Høydepunkter

Cox's GMCP har styrket de ferdigheter, kunnskapsrike, og tillit hos mange fagfolk i og utenfor innen markedsføring. Programmet er ideelt for enkeltpersoner interessert i å oppdatere sine kunnskaper, og gir nødvendige verktøy for å være salgbar i en stadig endrede næringslivet. Programmet er også verdifull for bedrifter vurderer en omorganisering eller omgruppering av avdelinger. Den kan brukes til å flytte en gruppe mennesker med ulike ferdigheter og erfaringer i samme retning, skape en felles kunnskapsbase for en avdeling eller en organisasjon.

Ett selskap har nylig registrert 10 deltakere i GMCP, bruke programmet til å skape en mer strategisk tenkemåte for deres nylig sentralisert markedsføring funksjon. Selskapet ønsket å gi ansatte med kreativ markedsføring bakgrunn et strategisk synspunkt, samtidig som erfarne fagfolk en frisk tilnærming til markedsføring. Den felles kunnskapsgrunnlag ervervet gjennom Cox's GMCP hjulpet gruppen av ansatte for å utvikle helhetlig markedsføringsplaner og opprette en ny strategisk visjon for selskapet.

Se 9 flere kurs fra Cox School of Business, Southern Methodist University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
21 uker
Deltid
Pris
3,900 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato