Les den offisielle beskrivelsen

Om Wiki

Markedsføring i det 21. århundre endrer seg i alle sine aspekter, på grunn av fremveksten av det digitale miljøet, som forandrer seg fra forbrukeradferd til de midler som er tilgjengelige for å nå markedet.
Virkningen av den digitale økonomien er tydeligere i markedsføringsblandingen, så det er presserende å forberede menneskelige ressurser i markedsføringsområdet med nye ferdigheter som snart vil være avgjørende.
Vi kan til og med si at markedsføreren som ikke dominerer minimalt, vil de nye instrumentene som stilles til disposisjon av Digital Marketing, snart bli foreldet og det er umulig å jobbe.
Denne post-Graduation bringer sammen en gruppe eksperter som er daglig på markedet, ved hjelp av disse nye digitale midlene, som gjør at de kan dele de beste rutene i hvert øyeblikk.
På samme måte vil undervisningsmetoder som skal brukes, være aktive, ved bruk av case-studier, praktiske øvelser og gruppedynamikk basert på studenters faglige realiteter.

Viktige fordeler

  • Få momentum i Digital Marketing med en 360-graders oversikt over tilgjengelige medier, muligheter og utfordringer som organisasjoner og utøvere står overfor.
  • Dette programmet har til hensikt å gå utover kunnskap, vi ønsker å trene fagfolk med en digital visjon og med troverdighet for å lede transformasjonen av organisasjonene de integreres i, og hjelpe den portugisiske virksomheten stoffet å vinne i den nye digitale økonomien.

mottakere

  • Profesjonelle fra enhver aktivitetssektor som ønsker å utvikle sin kunnskap og ferdigheter på en integrert måte i Digital Marketing;
  • Fagfolk fra selskaper som ikke har spesifikk opplæring i markedsføring, påtar seg funksjoner med markedsfelt i markedsføring;
  • Profesjonelle som ønsker å utvikle eller konsolidere sin karriere innen Digital Marketing;
  • Markedsføring direktører;
  • Markedsføringstekniker;
  • Ansvarlig for webkanalen;
  • Konsulenter.

Studieplan

KURRISKE ENHETER
Program undervist i:
Portugisisk

Se 6 flere kurs fra IPAM »

Sist oppdatert August 7, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
9 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato