Graduate sertifikat i prosjektledelse

University of Technology Sydney

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate sertifikat i prosjektledelse

University of Technology Sydney

For å imøtekomme travle arbeidsplaner, leverer UTS klasser i en intensiv blokkmodus. Dette skaper en oppslukende opplevelse der elevene jobber med sine jevnaldrende i et teambasert, simulert prosjektmiljø. Studentene får også praktisk erfaring ved å jobbe med virkelige prosjekter, i klasserommet, på stedet eller ved hjelp av datasimuleringer. For eksempel har studenter nylig utviklet prosjektplaner for Jack Thompson Foundation, Free Health Care Council of Australia (CHC), og en rekke bransjeforeninger. UTS akademikere står i forkant av prosjektledelsesforskning internasjonalt. Denne bredden av kunnskap sikrer at studentene har tilgang til ledende tenkning brukt i både prosjektspesifikke og organisatoriske sammenhenger. Våre lærere inkluderer også spesielle gjestelærere fra UTS og institusjoner og organisasjoner i Australia og i utlandet. Nyutdannede har en detaljert forståelse av hvordan prosjektledelse direkte forbedrer bedriftsproduktivitet og lønnsomhet. De er i stand til å levere prosjekter som hjelper organisasjoner med å nå sine strategiske mål.

Vellykkede kandidater fra kurset kan: velge fra og bruke et bredt spekter av verktøy og metoder som brukes til å håndtere prosjekter. Demonstrere forståelse for reflekterende praksis viser forståelse av anvendelsen av etiske prinsipper for prosjektledelse praksis i en rekke innstillinger både i Australia og internasjonalt demonstrere forståelse for kommunikasjon i en rekke former på tvers av kulturelt mangfoldige prosjektkontekster, forstå hensiktsmessige informasjonssystemer for søknad innenfor en prosjektledelseskontekst forstå prinsipper involvert i å håndtere relasjoner mellom sentrale prosjektinteressenter forstå prinsippene for prosjektgruppen lederskap i kulturelt mangfoldige lag søk fundament -levelferdigheter til problemanalyse og beslutningstaking gjelder kritisk tenkning og kreativ problemløsning ferdigheter til prosjektledelse sammenhenger forstå og anvende grunnleggende forskning ferdigheter demonstrere grunnleggende nivå kunnskap om system tenkning som det gjelder for prosjektma ment.

Nyutdannede fra prosjektledelse programmet ved UTS kan etablere karrierer som prosjektledere, og spesialiserer seg på sektorer gjennom del-majors (master's only). Kunnskapen fra programmet utstråler nyutdannede for å forbedre deres ferdigheter satt til å håndtere prosjekter som en del av sin nåværende posisjon og flytte inn i senior, direktør-nivå stillinger.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert November 20, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
0.5 - 1 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
15,000 AUD
i AUD per 24 kb sesjon
Information
Deadline
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen