Graduate sertifikat i regnskap

Southern Cross University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate sertifikat i regnskap

Southern Cross University

Dette 6-måneders kurset forbereder deg med et grunnlag i næringsliv og regnskap for å gi deg en introduksjon til å studere på høyere nivå, og utdype din forståelse og kompetanse for beslutningstaking i forretningsvirksomhet.

Graduate Certificate in Accounting er også en Pathway til Master of Professional Accounting, som vil kvalifisere deg til å jobbe som en CPA kvalifisert revisor eller befraktet regnskapsfører i Australia.

Nyutdannede fra dette programmet vil ha større ferdigheter til å søke i egen virksomhet eller på tvers av ulike sektorer, samt muligheter i finansiell tjenesteyting og regnskapsindustrien.

Karrieremuligheter

Gjennomføring av dette kurset åpner muligheter i en rekke roller i regnskaps- og finanssektoren. Kurset vil også øke den økonomiske kunnskapen og ferdighetene til bedriftseiere og ledere i enhver bransje.

Profesjonell anerkjennelse

De som ønsker en akkreditert postgraduate regnskap grad bør studere Master of Professional Accounting, som er akkreditert av CPA Australia og Chartered Accountants Australia og New Zealand (CA).

Graduate Certificate in Accounting gir en Pathway til Master of Professional Accounting.

Profesjonell plassering

Graduate Certificate in Accounting er akkreditert av CPA Australia andChartered Accountants Australia og New Zealand (CA). Nyutdannede kan også være kvalifisert for opptak til Institute of Public Accounting (IPA).

Større studieområder

Studentene studerer fire av de åtte kjerneenheter i Master of Professional Accounting.

Vurderingsmetoder

Emnet omfatter progressiv vurdering og eksamener. Studentene vurderes på grunnlag av skriftlige og muntlige oppgaver som gjenspeiler autentiske arbeidsoppgaver og moderne emner. Disse oppgavene kommer i en rekke formater designet for å bistå kunnskap og kompetanseutvikling gjennom hele løpetidet. Formater inkluderer forretningsrapporter, casestudier, diskusjonsforum, presentasjoner, spørrekonkurranser og forskningsplaner og studier

Læringsmetoder

Studenter på campus opplever en rekke undervisningsmetoder, blant annet forelesninger, opplæringsprogrammer, online aktiviteter og podcast virtuelle klasser. Undervisningsmetoden kan variere fra enhet til enhet.

Forelesninger kan bli streamet live eller forhåndsinnspilt; Uansett kan elevene laste ned et opptak til deres bekvemmelighet.

Hver uke fremmer elevene sin læring ved å følge aktiviteter, avlesninger og casestudier som er lagt ut trinnvis for hver enkelt enhet. Når de beveger seg gjennom læringsutbyttet, kan de diskutere deres fremgang i nettfora og stille spørsmål fra sine jevnaldrende, foreleser eller veileder.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert March 2, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er
Nettstudie
Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 4, 2019
Juli 2, 2019
Duration
Varighet
6 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
13,800 AUD
$ 3.300 per enhet, internasjonale studenter.
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australia - Bilinga, Queensland
Studiestart : Mars 4, 2019
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Sept. 3, 2019
Studiestart : Juli 2, 2019
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Jan. 2, 2020
Studiestart : Okt. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt April 28, 2019
Dates
Mars 4, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Jan. 20, 2019
Studieslutt Sept. 3, 2019
Juli 2, 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Mai 21, 2019
Studieslutt Jan. 2, 2020
Okt. 2019
Australia - Bilinga, Queensland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt April 28, 2019